«Δεν θα επιστρέψω στους πάγκους έως το καλοκαίρι» ανέφερε ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Στον ρουμανικό Τύπο μίλησε ο πρώην προπονητής των ΑΟΞ και ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, αποκαλύπτοντας τις προθέσεις του για την συνέχεια της καριέρας του.

Μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραδέχθηκε πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει άμεσα στη Ρουμανία καθώς στο μυαλό του προέχει το εξωτερικό: «Δεν θα ήθελα να επιστρέψω σε σύλλογο της Ρουμανίας τώρα… Είναι κάτι που δεν σκέφτομαι στην παρούσα φάση. Θέλω να μείνω στο εξωτερικό όσο περισσότερο γίνεται. Δεν ξέρω που θα συνεχίσω την καριέρα μου και δεν θα ξέρω για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες. Πρόθεση μου είναι να μην πάω κάπου μέχρι το καλοκαίρι, αλλά αναφέρω το διάστημα των 3-4 εβδομάδων επειδή θέλω να προετοιμαστώ κατάλληλα. Είμαι πολύπλοκος προπονητής, χρειάζομαι χρόνο για να προσαρμοστώ δεν είμαι ο τύπος του προπονητή που εμπνέεται στη στιγμή. Θέλω χρόνο για να δουλέψω».

Παράλληλα, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε πως η απόλυσή του από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στην οικογένειά του και κυρίως στον πατέρα του, Μιρτσέα.

«Ήταν πολύ εκνευρισμένος, όπως και η μητέρα μου. Εγώ ήμουν ο πιο χαλαρός. Μου είπε πως δεν ήταν λογικό αυτό που συνέβη. Ήταν κάπως θυμωμένος γιατί οι τίτλοι που κατέκτησα ήταν μια απόδειξη για την αξία της ομάδας. Κάποια στιγμή ήμασταν στην πρώτη θέση με διαφορά εφτά βαθμών σε σχέση με τον δεύτερο. Έπειτα είχαμε κάποιες εις βάρος μας διαιτητικές αποφάσεις. Δεν θέλω όμως να κατηγορήσω κανέναν».