Super League: Προσφυγές στο Διαιτητικό κατά του Αρη από πρώην παίκτες της Ξάνθης και του Πανθρακικού

Ο πρώην παίκτης της Ξανθης Μανώλης Παπαστεριανός και ο πρώην του Πανθρακικού Κώστας Καπετάνος προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά του Άρη!

Μια ημέρα μετά την απόφαση του ίδιου δικαστηρίου που ζήτησε την εξόφληση του Βασίλη Τριανταφυλλάκου απειλώντας με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών αν δεν συμβεί αυτό, στο ίδιο δικαστήριο προσέφυγαν ακόμα τρεις πρώην παίκτες του Αρη.

Αναλυτικά το πινάκιο αναφέρει τις εξής προς συζήτηση υποθέσεις:

1.Αίτηση για επιβολή πειθαρχικών ποινών κατ΄ άρθρο 16Β του ΚΙΜΠ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά της ΠΑΕ ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Ο ΑΡΗΣ”.

Πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ υπέρ του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ και κατά της ΠΑΕ ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Ο ΑΡΗΣ”.

2.Αίτηση για επιβολή πειθαρχικών ποινών κατ΄ άρθρο 16Β του ΚΙΜΠ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά της ΠΑΕ ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Ο ΑΡΗΣ”.

Πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ υπέρ του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥ και κατά της ΠΑΕ ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Ο ΑΡΗΣ”.

3.Αίτηση για επιβολή πειθαρχικών ποινών κατ΄ άρθρο 16Β του ΚΙΜΠ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά της ΠΑΕ ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Ο ΑΡΗΣ”.

Πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ υπέρ του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ και κατά της ΠΑΕ ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Ο ΑΡΗΣ”.