Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα δύο αποψινά παιχνίδια

Με τις πρώτες δύο επαναληπτικές αναμετρήσεις της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει το Τσάμπιονς Λιγκ και όπως κάθε φορά, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game, το παιχνίδι προβλέψεων του ThrakiSportS.

Στο σημαντικότερο ίσως ματς της βραδιάς, η Γιουβέντους φιλοξενεί στην Ιταλία την Πόρτο. Στον πρώτο αγωνα στην Πορτογαλία οι Ιβηρες είχαν κερδίσει με 2-1. Το 89% προβλέπει νίκη της ιταλικής ομάδας ενώ ισοπαλία και άρα πρόκριση των Πορτογάλων βλέπει το 7% και δεύτερη νίκη το 4%. Οι περισσότεροι ποντάρουν στο 2-0 και την πρόκριση της Γιουβε, υπάρχει όμως και μεγάλος αριθμός από όσους βλέπουν άσσο που ποντάρουν στο σκορ 2-1, εκτιμούν δηλαδή ότι το ματς θα οδηγηθεί στα πέναλτι.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς η Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Σεβίλλη την οποία είχε κερδίσει με 3-2 μέσα στην Ισπανία. Η συντριπτική πλειοψηφια βλέπει πρόκριση της γερμανικής ομάδας με δεύτερη νίκη, αφού στον άσσο ποντάρει το 88%. Στο 9% κυμαίνεται ο αριθμός όσων ποντάρουν στην ισοπαλία που πάλι δίνει την πρόκριση στην γερμανική ομάδα. Μόλις 3% βλέπουν νίκη της Σεβίλλης με τους μισούς να ποντάρουν στο 1-2 που δίνει πάλι την πρόκριση στην γερμανική ομάδα, ενώ υπάρχει ένα ποντάρισμα στο 1-3 και ένα στο 2-4, σκορ που αμφότερα δίνουν πρόκριση στους Ισπανούς.