Super League: Mε βασικούς Μάνταλο, Σβάρνα και Αθανασιάδη η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα Σμύρνης

Παρά τις πολλές απουσίες, η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρης στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Βασικοί για τον Μανόλο Χιμένεθ τόσο ο Κομορηναίος αρχηγός της Ένωσης Πέτρος Μάνταλος, όσο και οι δύο πρώην παίχτες της Ξάνθης και του Πανθρακικού, Στράτος Σβάρνας και Γιώργος Αθανασιάδης αντίστοιχα.

Για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, βασικός ήταν ο πρώην αρχηγός της Ξάνθης Χρήστος Λισγάρας, ενώ απουσίαζε ο Κομοτηναίος Δήμος Μπαξεβανίδης.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά άνοιξε το σκορ μόλις στο 8′, όταν ο Γκαρσία άδειασε τρεις αντιπάλους μέσα στην περιοχή, έδωσε έτοιμο γκολ στον Ανσαριφάρντ ο οποίος από κοντά πλάσαρε σε κενή εστία κάνοντας το 1-0. 

Η Ένωση στο 25′ ουσιαστικά κλείδωσε την νίκη, αφού μετά το σουτ του Αλμπάνη που βρήκε το δοκάρι, ο Καρίμ και πάλι βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και ξαναπλάσαρε σε κενή εστία για το 2-0.

Με αυτή την νίκη που έμεινε μέχρι το τέλος η ΑΕΚ «έπιασε» τον Άρη στη 2η θέση με 48 βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας έμεινε στην 10η θέση με 25 βαθμούς.