Σκέψεις ακόμα και για ανάδειξη των πρωταθλητών των ΕΠΣ Έβρου, Θράκης και Ξάνθης με… κλήρωση

Πέρυσι αναδείχθηκαν η ΑΕ Διδυμοτείχου ως κυπελλούχος της ΕΠΣ Έβρου, ο Πανθρακικός ως κυπελλούχος της ΕΠΣ Θράκης και ο Ορφέας Ξάνθης ως κυπελλούχος της ΕΠΣ Ξάνθης με κλήρωση. Δεν αποκλείεται με τον ίδιο τρόπο να αναδειχθούν φέτος οι πρωταθλητές.

Συγκεκριμένα, σκέψεις για ανάδειξη των πρωταθλητών των ΕΠΣ με… κλήρωση κάνουν την ΕΠΟ, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη στην ΕΡΤ Σερρών και τον Βασίλη Αναστασιάδη το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ και προεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου αλλά και μέλος της Επιτροπής Διοργανώσεων Παναγιώτης Διακοφώτης.

Επιβεβαιώνεται έτσι η πληροφορία που μετέδωσε την περασμένη εβδομάδα το ThrakiSportS μέσα από την στήλη του «Αθλητάμπουρα».

Συγκεκριμένα ο Διακοφώτης είπε: «Όταν έρθει η ώρα για ανάδειξη πρωταθλητή στην ΕΠΣ, λογικά θα υπάρξει μια εισήγηση από την ΕΠΟ, είτε με κλήρωση, είτε με κάποιο τρόπο να προκύψει πρωταθλήτρια ομάδα. Όλα δείχνουν ότι δεν θα δοθεί το «πράσινο» φως στα τοπικά πρωταθλήματα να συνεχιστούν».

Ο Διακοφώτης άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα ακυρωθεί εντελώς η χρονιά: «Οι Ενώσεις θα πρέπει να βρουν τον πρωταθλητή, που θα θέλει να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Κάποιες ομάδες έχουν επενδύσει για την άνοδο. Αν ενδιαφέρον υπάρχει από περισσότερες ομάδες, ίσως γίνει κάποιο μπαράζ ή κλήρωση».

#PressGreece

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ