Υποψήφιος με Σαρκεδάκη στις εκλογές της Ομοσπονδίας ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξάνθης

Την υποψηφιότητά του στις εκλογές της Ελληνικής Φιλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης ανακοινωσε ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξάνθης Ηλίας Βασιλούδης.

«Στηρίζουμε Γιάννη Σερκεδάκη με όλες μας τις δυνάμεις για πρόεδρο της ΕΦΟΑ» αναφέρει ο ίδιος σε δήλωσή του, η οποία έχει ως εξής:


Αγαπητοι συναδελφοι,

Το ΔΣ της ΕΦΟΑ έκλεισε τον κύκλο του εδώ και καιρό, έδωσε όσα μπορούσε.
Η ομάδα που διοικούσε τόσα χρόνια  έχει αφυδατωθεί, έχει στερέψει από διάθεση και ιδέες.

Χρειαζόμαστε ανανέωση. Ξεκούραστους, απεγκλωβισμένους από το παρελθόν, από συνήθειες, φιλίες και «υποχρεώσεις».
  Οι παράγοντες του τένις, οι γονείς, οι αθλητές πρέπει να μιλήσουν τώρα, διότι οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για ένα ξεπέταγμα του τένις.
 Νομίζω ότι ο Γ Σερκεδάκης είναι ένας τέτοιος υποψήφιος τολμηρός και καινοτόμος γι αυτό στηρίζω την υποψηφιότητά του. Ήταν παρών όλα αυτά τα χρόνια με προτάσεις και διάθεση για καινούργια πορεία.
 
Εμείς συναντηθήκαμε με τις διατυπωμένες σκέψεις του, συναντηθήκαμε με την ήδη διατυπωμένη απόφαση του  για  οκταετή θητεία στην προεδρία και όχι κλείσιμο του ματιού στην καρεκλοκενταυρία. Συναντηθήκαμε μέσα από την δραστηριότητα του ομίλου του.

Η λειτουργία της ομοσπονδίας πρέπει να μπει σε νέα βάση, να λειτουργεί πιο συλλογικά, με διαφάνεια και ανεξάρτητη επιτροπή ελέγχου, με οικονομική στήριξη και ουσιαστικές αρμοδιότητες στις περιφέρειες, οι οποίες αποτελούν κλειδί για την ανάπτυξη.

Η εξασφάλιση σταθερής χρηματοδότησης από το κράτος, αλλά και η αναζήτηση πιο μεγάλης εμπλοκής της ιδιωτικής πρωτοβουλίας είναι ζητούμενα.

Η νέα ηγεσία πρέπει να κινηθεί χωρίς μικροπολιτικές, εμπάθειες και αποκλεισμούς.

Αξίζει να στηριχθούμε σε ζωντανούς συλλόγους με διάθεση για αριστεία και να στηρίξουμε τους συλλόγους που έχουν διάθεση για δουλειά αλλά έχουν διάφορα εμπόδια στην πορεία τους, αξίζει να τολμήσουμε!! 

 Ηλίας Βασιλούδης
Πρόεδρος το Ο.Α. Ξάνθης
Υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΦΟΑ