Τσέλιος από Αυστρία στο ThrakiSportS: «Αποτέλεσμα σκληρής δουλείας οι επιτυχίες – Στόχος ο τελικός»

Ο Παρασκευάς Τσέλιος πραγματοποίησε το Σάββατο σπουδαία εμφάνιση με την Αμστέτεν στον δεύτερο αγώνα του προημιτελικού των πλαί οφ την Αυστριακής Λίγκας.

Αποτέλεσμα των 13 πόντων του και της συμβολής του στην νίκη της ομάδας του απέναντι στην Ριντ, ο προπονητής του έπλεξε το εγκώμιο του Εβρίτη κεντρικού.

Το ThrakiSportS επικοινώνησε με τον Αλεξανανδρουπολίτη κεντρικό, ο οποίος μας μίλησε για την εμφάνισή του, την νίκη της ομάδας του και την δύσκολη σειρά των ημιτελικών που έρχεται.

Για την χθεσινή του εμφάνιση ανέφερε: “Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση για εμένα, αποτέλεσμα σκληρής δουλείας!! Όλη την εβδομάδα δούλευα τόσο και στην προπόνηση όσο και στο μυαλό για αυτό το παιχνίδι και ήθελα να τα καταφέρω και έτσι έγινε!! Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου αλλά και για τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές!! Τους ευχαριστώ πολύ και θα προσπαθήσω να δώσω ότι καλύτερο μπορώ για τα ματς που ακολουθούν!!”

Για την νίκη της ομάδας του δήλωσε: “Το χθεσινό παιχνίδι ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και ένα τρομερό ματς, κάναμε πολύ σημαντική και ομαδική δουλειά!! Μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά στο 1ο σετ κάνοντας αρκετά λάθη αλλά μετά τα μηδενίσαμε και αρχίσαμε από το μηδέν παίζοντας πολύ καλά ειδικά στο μπλοκ και στην επίθεση. Για εμάς ήταν ένας από τους στόχους μας από την αρχή της χρονιάς να φτάσουμε στους τελικούς. Ο πρώτος στόχος ήταν το κύπελλο στο οποίο φτάσαμε ως τον τελικό αλλά δεν τα καταφέραμε και τώρα είναι το κυριότερο κομμάτι της σεζόν να δώσουμε το 100% και ακόμη παραπάνω για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε μια από τις 2 πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος!!”

Τέλος για την σειρά τον ημιτελικό και τις δύσκολες αναμετρήσεις που ακολουθούν ανέφερε: “Παίζουμε με την Αιχτομπ που είναι μια δυνατή και πολύ καλά δομημένη ομάδα. Είναι μια ομάδα η οποία παίξαμε αρκετές φορές απέναντι της και πλέον ξέρουμε πως μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Οι ημιτελικοί είναι στις 3 νίκες επομένως θα έχουμε την ευκαιρία σε κάθε ματς να τους διαβάζουμε και καλυτέρα!! Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό διότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα είναι μια ωραία και όμορφη εμπειρία για όλους μας!!”