«Λεβαδειακός, Εργοτέλης και Ιωνικός θα διεκδικήσους τις δύο πρώτες θέσεις» αναφέρει ο Σούλης Παπαδόπουλος

Παρά τις αποδόσεις στις στοιχηματικές εταιρίες που θέλουν ακόμα τον ΑΟΞ πρώτο φαβορί, ο έμπειρος τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος δεν τον υπολογίζει ούτε για την πρώτη τριάδα, καθώς όπως δήλωσε: «Λεβαδειακός, Εργοτέλης και Ιωνικός πιστεύω θα είναι η τριάδα που θα διεκδικήσει τις δύο θέσεις που οδηγούν στη Σούπερ Λιγκ

Για την Ξάνθη τοποθετήθηκε στην mikriliga.com: «Περιμένουμε να δούμε την εικόνα της Ξάνθης από ‘δω και πέρα καθώς άλλαξε προπονητή, αν και δεν πήγε καλά με τον Απόλλωνα Λάρισας. Το ίδιο ισχύει και για τα Χανιά και την Παναχαϊκή.»

Επίσης, στους καλύτερους παίχτες της κατηγορίας ξεχώρισε τόσο τον Κομοτηναίο αμυντικό του Εργοτέλη Χρήστο Μπάτζιο, όσο και τον σεντερ φορ του Ιωνικού και πρώην της Ξάνθης Ματίας Κάστρο: «Ένας από τους τερματοφύλακες που ξεχώρισα είναι ο Τσέλιος του Διαγόρα. Πολύ σταθερός και εξελίξιμος. Στα στόπερ ήταν πολύ καλοί ο Μπάτζιος του Εργοτέλη και ο Φαζός του Ιωνικού. Στο κέντρο ο Τσέλιος του Εργοτέλη και ο Νίκας του Λεβαδειακού και μπροστά Κάστρο από Ιωνικό και Μανουσάκη από Εργοτέλη…»

Τέλος, για τα λάθη που συνηθίζουν να κάνουν οι διοικήσεις ανέφερε: «Οι ομάδες που δεν άλλαξαν προπονητή είναι ο Εργοτέλης, ο Διαγόρας, ο Ιωνικός και τα Τρίκαλα. Το καλοκαίρι πρέπει οι διοικήσεις να είναι πιο προσεκτικές στις επιλογές του προπονητή. Πρέπει να διαλέγουν προπονητές με αξιοκρατία και ανάλογα με το τι θέλουν να κάνουν. Πρωταθλητισμό, σωτηρία κλπ…
Δεν είναι καλό να ακούν διάφορους από δεξιά κι αριστερά. Πρέπει να κάνουν σωστές επιλογές. Το να αλλάζουν προπονητή νωρίς σημαίνει ότι δεν έγινε καλή δουλειά το καλοκαίρι!
Το καλοκαίρι δεν υπάρχει πίεση, όμως όταν αρχίσουν να έρχονται τα αποτελέσματα, όλα αλλάζουν.»