Έξω φρενών στην Ξάνθη με διαιτησία και φιλοξενία! Μεγάλη ένταση στα αποδυτήρια

Μεγάλη ένταση υπήρξε μετά το τέλος του αγώνα Ιωνικός – Ξάνθη στα αποδυτήρια, με ανθρώπους της Ξάνθης να διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή για τις αποφάσεις του στο παιχνίδι και ιδίως για το εξαιρετικά σκληρό παιχνίδι που άφησε να παιχτεί.

Μόλις ο Γιώργος Τάσης από την Ήπειρο σφύριξε τρεις φορές και έδειξε τα αποδυτήρια, τουλάχιστον δυο παίκτες του ΑΟΞ κατευθύνθηκαν προς το μέρος του και διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε προηγούμενες φάσεις. Στο σημείο εκείνο ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Κώστας Τσαλίκης έσπευσε να τους απομακρύνει.

Ο ίδιος ωστόσο αμέσως μετά ακουγόταν έξω από τα αποδυτήρια μαζί με τον Ανέστη Τσετινά να φωνάζει σε πολύ έντονο ύφος (προφανώς στην διαιτητική τριάδα). Από την πλευρά της Ξάνθης υπήρχε μεγάλη δυσαρέσκεια για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα από τον ρέφερι και δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά επί νέας εποχής να εκδίδεται και επίσημη ανακοίνωση.

Οι κεραίες του ThrakiSportS έπιασαν πάντως ότι εντάσεις υπήρξαν και πριν τον αγώνα κατά τον ερχομό της αποστολής της Ξάνθης στο γήπεδο της Νεάπολης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με το που έφτασε η αποστολή, υπήρξε εξαιρετικά «θερμή» υποδοχή της ώστε να γίνει εγκαίρως αντιληπτό ότι δεν θα περάσει και πολύ καλά στη Νίκαια. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κορυφαίος παράγοντας της ομάδας του Ιωνικού που ήταν ήδη στο γήπεδο με το… καλησπέρα άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να φτύνει.

Αποδέκτης των περισσότερων ενεργειών προ του αγώνα ήταν ο Ανδρέας Τάτος, τον οποίο έβριζαν εν χορώ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και οι οπαδοί του Ιωνικού που ήταν στις εξέδρες του αγώνα αλλά και στις γύρω πολυκατοικίες. Πάντως εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου παρά το αρκετά σκληρό παιχνίδι, την ένταση του αγώνα και την τεταμένη ατμόσφαιρα, η κατάσταση δεν ξέφυγε με εξαίρεση βέβαια την στιγμή της μίνι σύρραξης που οδήγησε και στην αποβολή του Τσιριγώτη του Ιωνικου με κόκκινη που δόθηκε στον πάγκο των γηπεδούχων (κεντρική φωτο).