Ξέσπασμα Κυλίτση: «Είναι ντροπή, η φθορά στον ΑΟΟ είναι προφανής, να φτιαχτεί μουσείο στο Νίκος Σαμαράς»

Ένας από τους θρύλους της ομάδας του ΑΟ Ορεστιάδας, ο Γιάννης Κυλίτσης, σχολίασε την απουσία της Εβριτίκης ομάδας από τις εκλογικές διαδικασίες της ΕΟΠΕ.

Πιο συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος άσσος κάτω από το θέμα του ThrakiSportS που ανέδειξε την απουσία του ιστορικού συλλόγου από τις φετινές εκλογές της ΕΟΠΕ, σχολίασε ως «ντροπή» το συγκεκριμένο γεγονός ενώ θέλησε να κάνει και τις δημόσιες προτάσεις του για την διάσωση της ιστορίας του ιστορικού συλλόγου.

Αναλυτικά το σχόλιο του παλαίμαχου πασαδόρου:

«Ο Α.Ο.Ο. ηταν προτυπο συλλογου.Ηταν η περηφανεια του Β.Εβρου,το καμαρι τους.Ακομα,εστω και αν εχουν περασει 31 χρονια,που εφυγα απο την Ορεστιαδα, βιωνω απιστευτη,αγαπη,τιμη,θαυμασμο,για την συμβολη μου στην πορεια του Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ. Δυστυχως,ο Α.Ο.Ο δεν υπαρχει πια.Ειναι ντροπη που δεν ειναι στο μητρωο της Γ.Γ.Α. Ας φροντισουμε ολοι μας,να κρατησουμε ζωντανη την ιστορια του Α.Ο.Ο. μας.Αθλητικο μουσειο,στο Νικος Σαμαρας,αφιερωμενο στον Α.Ο.Ο.Αυτο πρεπει να γινει σιγουρα.Φωτογραφικο υλικο,βιντεο αγωνων, κυπελλα,μεταλλια, ολα να συγκεντρωθουν στο μουσειο.Αλλιως σε λιγο καιρο δεν θα υπαρχει τιποτα.Η φθορα ειναι προφανης.Μην αφησουμε να χαθει εστω η ιστορια του Α.Ο.Ο.»