Μετά τον Μάνταλο αρχηγός της ΑΕΚ πάλι πρώην παίκτης του ΑΟΞ! Συγχαρητήριο tweet από τον δικέφαλο

Μήνυμα επιβράβευσης στον Στράτο Σβάρνα έστειλε η ΑΕΚ επειδή φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην αναμέτρηση με τον Βόλο, όταν αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Κομοτηναίος διεθνής μεσοεπιθετικός και φύσει αρχηγός της ομάδας Πέτρος Μάνταλος.

Το πρωί της Παρασκευής (5/3) μέσω ενός tweet η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχάρη τον διεθνή πρώην κεντρικό αμυντικό της Ξάνθης επειδή αγωνίστηκε για πρώτη φορά με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην αναμέτρηση εναντίον του Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο 23χρονος στόπερ στη ρεβάνς με τον Βόλο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού έπειτα από την αντικατάσταση του Μάνταλου από τον Χριστόπουλο στο 58ο λεπτό.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στη κεντρική φωτογραφία, ο ίδιος ο θρακιώτης μεσοεπιθετικός τοποθετεί το περιβραχιόνιο στο μπράτσο του Στράτου Σβάρνα, χαρίζοντάς του αφενώς μία πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα του.

Ενας πρώην παίκτης του ΑΟΞ σε έναν επίσης πρώην παίκτη του ΑΟΞ δηλαδή. Υπενθυμίζεται ότι ο Σβάρνας αποτελεί πλέον και μέλος της Εθνικής ομάδας, ενώ έχει συμπληρώσει 73 συμμετοχές, με δύο γκολ και μια ασίστ με την φανέλα της Ένωσης.

Το σχετικό tweet της ΑΕΚ από τον επίσημο λογαριασμό της στο twitter: