Βασικός ο Σιώπης στην εντός έδρας ισοπαλία της Αλάνια με την Γκεζτέπε

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Αλάνιασπορ του Μανώλη Σιώπη με την Γκεζτέπε στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ύστερα από δύο συνεχόμενα παιχνίδια όπου δεν αγωνίστηκε, στις δύο συνεχόμενες ήττες με Καραγκουμρούκ και Γαλατασαράι, ο Εβρίτης αμυντικός μέσος επέστρεψε στο αρχικό σχήμα για την Αλάνια, παίζοντας μάλιστα και τα 97 (μαζί με τις καθυστερήσεις) λεπτά της αναμέτρησης.

Παρότι η Αλάνιασπορ είχε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας και περισσότερες ευκαιρίες για γκολ δεν μπόρεσε να κατακτήσει το πολύ σημαντικό τρίποντο που θα της έδινε μεγαλύτερη ώθηση καθώς μάχεται για ένα ευρωπαϊκό εισητήριο. Η ομάδα της Σμύρνης παρά το γεγονός πως στο αγώνα δεν είχε ούτε μία τελική εντός εστίας προηγήθηκε στο σκορ στο 43′ με το αυτογκόλ του Ακσόι. Η Αλάνια βρήκε απάντηση στο 54′ με τον έτερο Έλληνα του ρόστερ της, τον Γιώργο Τζαβέλλα, ωστόσο στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν μπόρεσε να φτάσει σε κάτι περισσότερο.

Η Αλάνιασπορ βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 43 βαθμούς, στο -3 από την 5η Χατάισπορ και στο +2 από την 8η Καραγκουμρούκ· η Γκεζτέπε βρίσκεται στη 9η θέση με 36 βαθμούς.