Υποψήφιος με Καραμπέτσο ο Κώστας Χαριτωνίδης ελπίζοντας σε ψήφους και από την Θράκη

Υποψήφιος με την παράταξη του Γιώργου Καραμπέτσου στην Θεσσαλονίκη θα είναι στις φετινές εκλογές ο Κώστας Χαριτωνίδης.

Ο Χαριτωνίδης ήταν ο προπονητής του Άρη στον τελικό του πρωταθλήματος απέναντι στον ΑΟ Ορεστιάδας, σε μια από τις πιο συναρπαστικές σειρές τελικών στο Ελληνικό πρωτάθλημα καθώς ο τίτλος κρίθηκε στον 5ο αγώνα της σειράς.

Διαθέτει πολλούς φίλους στην Θράκη και διατηρεί δεσμούς με τις ομάδες της περιοχής ενώ ο γιος του Γιάννης ειχε αγωνιστεί πριν μερικά χρόνια στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο πολύπειρος προπονητής παρουσιάστηκε ως υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΟΠΕ με την παράταξη του νυν Προέδρου της ΕΟΠΕ, Γιώργου Καρμαπέτσου «Πρώτα το Βόλεϊ».

Το κείμενο ανακοίνωσης της υποψηφιοτητα του κ Χαριτωνίδη αναφέρει:

«Μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να κατέβω στις εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ. στο πλευρό του Γιώργου Καραμπέτσου με τη παράταξη «Πρώτα το βόλεϊ».
Έχω ασχοληθεί με το άθλημα του βόλεϊ αρχικά ως παίκτης, μετά ως προπονητής, φτάνοντας στη τιμητική για μένα θέση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών. Παράλληλα, μέχρι και σήμερα διδάσκω βόλεϊ στα ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Είμαι επίσης πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Πετοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.ΠΕ.).Όλη τη ζωή μου τη χαρακτηρίζει το βόλεϊ, στόχος μου είναι να βγει το βόλεϊ μπροστά και γι’αυτό θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις».