Κύπελλο Ελλάδος: Aδιανόητος απoκλεισμός Μάντζιου από τα ημιτελικά του θεσμού από τον Ολυμπιακό

Ο Κουέστα έκανε τη γκέλα του… αιώνα, ο Μπουχαλάκης σκαρφίστηκε κάτι αδιανόητο και ισοφάρισε σε 1-1 και ο Ολυμπιακός στέρησε στο 87’ από τον Άρη του πρώην τεχνικού του Πανθρακικού Άκη Μάντζιου την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού με τον πλέον πρωτότυπο τρόπο.

Ο Άρης μετά την ήττα με 2-1 στο Φάληρο χρειαζόταν μόλις ένα τέρμα για να προκριθεί στην επόμενη φάση και το βρήκε μόλις στην πρώτη φάση του β’ μέρους, με το κερδισμένο πέναλτι στο 50′, το οποίο τελικά μετά τον έλεγχο και του VAR, εκτελέστηκε εύστοχα από τον Γκάμα τέσσερα λεπτά αργότερα, για το 1-0 του Άρη που τον έβαλε σε θέση πρόκρισης. 

Στο τελευταίο τέταρτο το ματς «άνοιξε» λογικά, αφού ο Ολυμπιακός έπαιζε πια φουλ επίθεση που αντίστοιχα άφηνε και χώρους για αντεπιθέσεις. Ωστόσο, ο Άρης αμυνόταν. Αμυνόταν εξαιρετικά. Μέχρι το 87ο λεπτό. Γιατί τότε, ήρθε ο… Κουέστα, ο οποίος έκανε τη γκάφα του αιώνα, δεν είδε τον Μπουχαλάκη που κυριολεκτικά κρύφτηκε πίσω του δίπλα στο δοκάρι και μόλις πήγε να επαναφέρει του έκλεψε τη μπάλα και σε κενή εστία πλάσαρε εύστοχα και έδωσε την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου στον Ολυμπιακό. Ο ξανθιώτης τεχνικός διευθυντής των ερυθρολεύκων Βασίλης Τοροσίδης δεν πίστευε στο τρόπο με τον οποίο η ομάδα του πέτυχε το «χρυσό» γκολ αφού έτρεξε πρώτος πάνω στον Αντρέα Μπουχαλάκη.