Γ’ Εθνική: Κοντά σε τριπλό «μπαμ» από το Σιδηροχώρι η Ελπίδα Σαπών αλλά ο… Χαρδαλιάς καθυστέρησε τις μεταγραφές

Με ενίσχυση του ρόστερ της θέλησε να επωφεληθεί από την αποχώρηση της Δόξας Νέου Σιδηροχώριου από τη Γ’ Εθνική η Ελπίδα Σαπών.

Ως μοναδική πλέον εκπρόσωπος του Νομού Ροδόπης σε εθνική κατηγορία πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, η Ελπίδα Σαπών βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS κοντά στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών που μέχρι πρότινος άνηκαν στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και την περασμένη σεζόν ήταν στην ομάδα που τερμάτισε στην πρώτη θέση της Α’ ΕΠΣ Θράκης μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές, όπως και όλοι από το Νομό Ροδόπης, από τη στιγμή που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, θέλουν να πάρουν μεταγραφή στην ομάδα των Σαπών όντας ομάδα Γ’ Εθνικής που υπάρχουν οι πιθανότητες να αγωνιστούν έστω και λίγο διάστημα τη φετινή σεζόν – και κυρίως να προπονηθούν. Ωστόσο φρένο σε αυτό έβαλε προσωρινά ο Νικος Χαρδαλιάς.

Παρά το γεγονός πως από την αρχή της εβδομάδας επέστρεψε στις προπονήσεις η Ελπίδα Σαπών και μάλιστα στις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού λίγο έξω από την Κομοτηνή, οι νεότερες ανακοινώσεις που κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, έβαλαν… φρένο στις μεταγραφικές αυτές κινήσεις, από τη στιγμή που δεν προβλέπεται η επιστροφή στην αγωνιστική δράση στο άμεσο μέλλον.

Δεν αποκλείονται πάντως να προχωρήσουν και να επισημοποιηθούν, εφόσον οι προπονήσεις συνεχιστούν και φανεί αχτίδα επανέναρξης του πρωταθλήματος…