Εκνευρισμός μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη με τον «ιδιαίτερο ζήλο» της Αστυνομίας στα Πηγάδια

Μικροένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα σε μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη και μέλη της αστυνομικής δύναμης που βρέθηκε στα Πηγάδια μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΑΟΞ με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Κατά την διάρκεια των πρώτων λεπτών του αγώνα αξίζει να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί πήγαν να… διαλύσουν τους περίπου 10-15 φίλους του ΑΟΞ που ειχαν καταφέρει να μπουν στο γήπεδο και φώναζαν συνθήματα για την ομάδα τους.

Το γεγονός αυτό αλλά και ο ιδιαίτερος ζήλος που έδειξαν τα αστυνομικά όργανα για την απόλυτη τήρηση της τάξης και των μέτρων για τον κορονοϊό, κατόπιν προφανώς και εντολής από τον παρατηρητή του αγώνα, προκάλεσε ωστόσο εκνευρισμό.

Ο λόγος; «Ταξιδεύω σε όλα τα γήπεδα και δεν βλέπω να δείχνεται τον ίδιο ζήλο στην Κρήτη, τον Ιωνικό και την Πάτρα. Την προηγούμενη φορά με τον Ιωνικό γιατί τους αφήσατε να κάνουν ότι θέλουν απέναντι; Το ξέρετε ότι στην Πάτρα έφαγα και ξύλο;».

Ποιος τα είπε αυτά σε αρκετά έντονο ύφος μετά το τέλος του αγώνα; Ο Ανδρέας Γκλαβίνης, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη. Υπήρχε που υπήρχε η πίκρα από το αρνητικό αποτέλεσμα, έβλεπαν και αυτήν την κατάσταση σε ένα γήπεδο που πάντα θύμιζε την εκκλησία του γειτονικού Αγίου Νεκταρίου, με αποτέλεσμα να εκραγεί.

Επιπλέον στο σημείο κοντά στην φυσούνα έσπευσαν ακόμα 2-3 δημοσιογράφοι και φίλαθλοι του ΑΟΞ που διαμαρτυρήθηκαν στον ίδιο τόνο λέγοντας: «Να σας δω την άλλη εβδομάδα στην Νίκαια. Το γήπεδο του ΑΟΞ είναι το μοναδικό γήπεδο – πρότυπο χωρίς κάγκελα και σύρματα. Δεν έχουμε δώσει το δικαίωμα ποτέ και συνεχώς μας κυνηγάτε.»