Χωρίς δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε ΕΟΠΕ και ΕΣΠΕΘΡ Νίκη Αλεξανδρούπολης και Αμαζόνες Μαΐστρου

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε τις ομάδες που θα έχουν δικαίωμα ψηφοφορίας στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.

Ανάμεσα στις 9 ομάδες της Θράκης δεν υπήρχαν δύο πολύ σημαντικά ονόματα του γυναικείου βόλεϊ της Θράκης και πιο συγκεκριμένα του Έβρου.

Νίκη Αλεξανδρούπολης και Αμαζόνες Μαϊστρου, όπως είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS σε προηγούμενα δημοσιεύματα, δεν είχαν εγκριθεί ακόμη στο Μητρώο της ΓΓΑ.

Ως εκ τούτου οι δύο ομάδες δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 27ης Μαρτίου ούτε θα μπορούν φυσικά να εκλέξουν αντιπροσώπους τους. Το ίδιο ισχύει και για την ΕΣΠΕΘΡ, όταν γίνουν και εκεί εκλογές.

Το ακόμα πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι βάσει του νέου νόμου από το καλοκαίρι δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως για παράδειγμα το Μιχάλης Παρασκευόπουλος.

Ούτε θα δικαιούνται επιχορηγήσεων από κρατικούς φορείς (ΓΓΑ, Δήμο κλπ) και ενδεχομένως να υπάρξει πρόβλημα συμμετοχής τους ακόμα και στα πρωταθλήματα, πάντα με βάση τον νέο νόμο και πάντα υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα σπεύσουν έστω και κατόπιν εορτής όσον αφορά τις εκλογές της ΕΟΠΕ να συμπληρώσουν τα δικαιολογητικά και να εγγραφούν στο Μητρώο της ΓΓΑ.