Γ’ Εθνική: Επιστρέφει στην Ελπίδα Σαπών ο Κώστας Πασχάλης!

Mετά από μια σχεδόν τετραετία στην Ελπίδα Σαπών για τρίτη φορά θα αγωνίζεται ο επιθετικός του Κοσμίου Κώστας Πασχάλης και ήδη μετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ για την έναρξη των προπονήσεων.

Ο Πασχάλης την φετινή σεζόν ξεκίνησε στο Κόσμιο όπου είχε ένα γκολ στα δυο παιχνίδια που διεξήχθη η ΕΠΣ Θράκης. Στην Ελπίδα Σαπών αν και δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο, ξέρουν πολύ καλά την αξία του Πασχάλη και ιδίος ο προπονητής Βασίλης Χαριτόπουλος που θέλει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα από τα άκρα της επίθεσης.

Συνολικα την τελευταία πενταετία έχει 91 τέρματα με Ελπίδα Σαπών (δυο θητείες), Ξυλαγανη (δυο φορές) και Γρατινή, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Αναγέννηση Παγουρίων και Κόσμιο και μετρά πάνω από 100 τέρματα συνολικά.

Για δυο σερί χρονιές μάλιστα ήταν και πρωταθλητής με την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης με προπονητή τον Βασίλη Τσιομλεκίδη.

Ο 29χρονος Πασχάλης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού και στο παρελθόν εχει αγωνιστεί ακόμα σε Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, Άγιο Δημήτριο, Κόσμιο, Ορφέα Ξυλαγανής, Ελπίδα Σαπών, Δόξα Γρατινής, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Παγούρια.