Έκκληση Χατζημαρινάκη: «Εκλιπαρώ να ανοίξουν τις ακαδημίες, θα μας τον χρεώσουν τον εγκλεισμό οι νεολαίοι στο μέλλον»

Δεν έκρυψε τον προβληματισμό του όχι τόσο για τα κλειστά γήπεδα αλλά κυρίως για τις κλειστές ακαδημίες ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης.

Στις απορίες πολλών για ποιο λόγο και ύστερα από τέσσερις γεμάτους μήνες, οι μικροί μπόμπιρες παραμένουν έγκλειστοι, ήρθε να προστεθεί και αυτή του Ορεστιαδίτη παράγοντα που όταν ρωτήθηκε σχετικά από το Sportime, ζήτησε από όλους την επίλυση αυτού του καυτού προβλήματος, που ταλανίζει όλη την ελληνική κοινωνία.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Εκλιπαρώ  και παρακαλώ, όλους όσοι εμπλέκονται  με την όλη διαδικασία του ανοίγματος των γηπέδων, να το  δουν το άνοιγμα με περισσότερη “τόλμη”.  Είναι ανάγκη  όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να βρούμε και να δώσουμε λύση, στους μικρούς πρωταγωνιστές. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να τους κρατήσουμε κι άλλο μέσα! Η ζημιά που έχουν πάθει είναι τεράστια και δεν αφορά μόνον τη σωματική τους κατάσταση, αλλά ΚΑΙ τη ψυχολογία.
Όλα αυτά τα χρόνια κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώστε να πείσουμε τους μικρούς να προτιμήσουν  το γήπεδο και να τους οδηγήσουμε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δυστυχώς, όλα αυτά ακυρώθηκαν. Και βεβαίως μέχρι ενός σημείου θα συμφωνήσω, για το κλείσιμο, αν και δεν θα έπρεπε, όμως σήμερα και ύστερα από τέσσερις μήνες εγκλεισμού, βρισκόμαστε και πάλι στην αφετηρία! Αυτό είναι ανεπίτρεπτο και να είστε σίγουροι πως θα μας το χρεώσουν οι νεολαίοι, όταν αύριο, αναλάβουν τα ηνία και θα γίνουν πιο ενεργοί πολίτες».