Super League: Ασίστ ο Μπαριέντος αλλά πήρε το διπλό ο Ολυμπιακός στον Βόλο

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League και αύξησε την διαφορά από τον δεύτερο Άρη.

Bασικός ήταν για τους γηπεδούχους ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ξάνθης Μπαριέντος.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να κυριαρχήσουν και το κατάφεραν, αφού προηγήθηκαν μόλις στο 4′ με σουτ του Φορτούνη μέσα από την περιοχή μετά από ωραίο γύρισμα του Μπρούμα.

Ο Βόλος ισοφάρισε άμεσα, μόλις στο 10′ μετά από ωραία κεφαλιά του Γκρίλο μετά από κόρνερ του Μπαριέντος, που κέρδισε για ακόμα μια φορά την άμυνα ζώνης του Ολυμπιακού στις στημένες φάσεις και διαμόρφωσε το 1-1.

Η Λύτρωση για τους Πειραιώτες ήρθε σε μια από τις λίγες φάσεις που οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «τρυπήσουν» την άμυνα του Βόλου και να πατήσουν περιοχή με πολλούς παίκτες με πλασέ του Γιαν Εμβιλά στο 81′.

Το τελικό 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος και ο Ολυμπιακός αύξησε την διαφορά από τον δεύτερο Άρη στους 14 βαθμούς, ενώ ο Βόλος παρέμεινε στην 7η θέση στους 30 βαθμούς χωρίς να έχει ελπίδες ούτε για την Ευρώπη, αλλά ούτε και ανησυχία για την παραμονή.