Η πρώτη δήλωση Τεννέ ως κόουτς του ΑΟΞ: «Μόνος στόχος η άνοδος, θα τα καταφέρουμε αν και χάσαμε έδαφος»

Την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή του, Μπάμπη Τεννέ, πραγματοποίησε ο ΑΟ Ξάνθης το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο έμπειρος προπονητής μετά το αρνητικό αποτέλεσμα του τεστ για τον Covid-19, ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Λάρισας, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της SL2.

Λίγο μετά έκανε και την πρώτη του δήλωση ως προπονητής της Ξάνθης. Σε αυτήν ανέφερε τα εξής:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Μπιλ Πάπας, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Τάσο Γιαμουρίδη και τους συνεργάτες τους, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Έχω έρθει σε μία ομάδα που μας παρέχει τα πάντα, που είναι ευλογία να είσαι ποδοσφαιριστής, προπονητής, υπάλληλος και νομίζω ότι θα πρέπει όλοι εμείς, να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να καταφέρει η ομάδα να φτάσει στο στόχο της που είναι ένας και μοναδικός. Η άνοδος. Είναι γεγονός ότι έχουμε χάσει λίγο έδαφος αλλά με πολλή δουλειά και αρκετή αφοσίωση στον στόχο, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε”.

Ο Ελίνι Δημούτσος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή, όπως και ο Πάτρικ Έμπερτ μετά την αγωνιστική της απουσίας του, λόγω της κόκκινης κάρτας στο παιχνίδι με τον ΟΦΙ. Οι Θ. Παπάζογλου και Βασίλεφ ακολούθησαν ατομικά προγράμματα.