Στις κλήσεις της Εθνικής Γυναικών η Εβρίτισσα Νικολίνα Κεπεσίδου

Την προετοιμασία της ενόψει του 3ου ομίλου των προκριματικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος 2021 που θα διεξαχθεί στα Σκόπια το διάστημα 19-21 Μαρτίου 2021 αρχίζει την προσεχή εβδομάδα η προετοιμασία η Εθνικής Γυναικών.

Η Εθνική θα χωριστεί σε δύο γκρουπ, το Βόρειο κλιμάκιο θα προπονηθεί Δευτέρα 1/3 και Τρίτη 9/3 (12:00-14:00) στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Θεσσαλονίκη και το Νότιο Κλιμάκιο  Τρίτη 2/2 και Δευτέρα 8/3 (12:00-14:00) στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ.

Στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή Παναγιώτη Μεσσήνη για το Νότιο Κλιμάκιο βρίσκεται το όνομα της 19χρονης αθλήτριας από την Αλεξανδρούπολη Νικολίνα Κεπεσίδου, που αγωνίζεται στην ομάδα της Νέας Ιωνίας.

Αναλυτικά, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε τις παρακάτω αθλήτριες:

Βόρειο κλιμάκιο: Παναγιωτίδου, Μεντεσίδου, Μπατζαρακούδη, Γκάτζιου, Σαμολαδά, Κουκμίση, Τσικνάκη, Σεβδίλη, Χατζηπαρασίδου (ΠΑΟΚ Mateco), Κωστοπούλου, Μάστακα, Κερλίδη, Ζενέλι, Βασιλειάδου (Βέροια 2017), Κουτσιμάνη, Κυρικλίδου, Αμανατίδου (Honda Πανόραμα), Πυριτίδου, Τροχίδου (Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών), Μούρνου (Αναγέννηση Άρτας), Ράτσικα (ΑΟ Προσοτσάνης).

Νότιο κλιμάκιο: Καραμάνου, Διακογιάννη, Αργυροπούλου, Ντιμτσούδη, Φράγκου, Μανιά, Καρέλα, Στουγιαννίδου, Κολλύρη, Μακρή, Κεπεσίδου, Κοτρώτσιου (ΟΦΝ Ιωνίας), Βασιλείου, Χριστοπούλου, Δαμάσκου (ΓΑΣ Καματερού),  Ανδρίτσου (Αναγέννηση Άρτας).