Γ’ Εθνική: Στις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού ξεκινά προπονήσεις η Ελπίδα Σαπών

Κόντρα στην φημολογία που αναπτύχθηκε από ορισμένους, η Ελπίδα Σαπών από την Δευτέρα επιστρέφει κανονικά στις προπονήσεις ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Μάλιστα η πρώτη από αυτές δεν θα πραγματοποιηθεί στις Σάπες αλλά στις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού στο Κικίδιο, που έχουν όλες τις προδιαγραφές, μετά από συμφωνία της Ελπίδας με την διοίκηση του ΑΠΣ Πανθρακικός. Άλλωστε ο σύλλογος της Κομοτηνής συντηρεί σε υψηλό επίπεδο τις εγκαταστάσεις του και τις είχε παραχωρήσει και τον Ιωνικό για προπόνηση πριν τον αγώνα με την Ξάνθη για την SL2.

Το έργο του Βασίλη Χαριτόπουλου είναι πάρα πολύ δύσκολο, καθώς πρόκειται για μία πρωτόγνωρη κατάσταση και ο έμπειρος τεχνικός πρέπει να βρει λύση ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί έτοιμη στις 28 Μαρτίου, όταν και ορίστηκε η επανέναρξη του πρωταθλήματος. Παράλληλα σε συνεργασία με την πολύ δραστήρια διοίκηση της Ελπίδας, ψάχνουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα δώσουν στην Ελπίδα ποιότητα και ουσία στη μάχη της παραμονής.

Για τον λόγο αυτόν άλλωστε αποκτήθηκε ο έμπειρος μέσος Γρηγόρης Τοπάλι από τον Πανθρακικό, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας ερευνούν κάθε περίπτωση που μπορεί να φέρει λύσεις στην ομάδα από τις ομάδες κυρίως του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης. Οι μεταγραφές επιτρέπονται άλλωστε μέχρι το τέλος Μαρτίου με ειδική εγκύκλιο που έχει εκδώσει η ΕΠΟ, λόγω της πανδημίας.

Τελευταίο παιχνίδι για την Ελπίδα Σαπών ήταν με τον Εθνικό Σοχού στο φτωχό σε θέαμα και συγκινήσεις 0-0.  Στη συνέχεια το παιχνίδι με τον Εύοσμο αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού ενώ ακολούθησε έπειτα το γενικευμένο lockdown. Πάντως η Ελπίδα Σαπών είχε ξεκινήσει σχετικά καλά το πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη στην έδρα της Αναγέννησης Θαλασσιάς, ενώ είχε γνωρίσει ήττα εντός προγράμματος την 2η αγωνιστική από τον Ηρακλή.