Γ’ Εθνική: Επιστρέφει στις προπονήσεις η Θαλασσιά δίνοντας απάντηση στα «βιαστικά σχόλια»

Χορτάρι μετά από 4 μήνες θα πατήσουν οι παίκτες της Αναγέννησης Θαλασσιάς το μεσημέρι της Δευτέρας, όπως ενημέρωσε η διοίκηση με ανακοίνωση της.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Θαλασσιάς αναφέρει:

«Τηρώντας κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο και επιστρέφοντας στο γήπεδο μετά από τέσσερις μήνες η Αναγέννηση Θαλασσιάς θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 01/03/21 και ώρα 17:00 επίσημα την προετοιμασία της μετά την εντολή που δόθηκε από τη γενική γραμματεία αθλητισμού αναφορικά με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

Μάλιστα, με άλλη της ανακοίνωση η ομαδα είχε σπεύδει να δώσει απαντήσεις στους… βιαστικούς περί μη δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα με ανάρτηση όπου μετέφερε διάλογο με τον αρχηγό Γιάννη καζάκη γα τα αρνητικά τεστ της ομάδας.

Η ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

«Δίνουμε την απάντηση μας στα βιαστικά σχόλια περί μη δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα ….αλλά και με οδηγό την ζωντανή ιστορία του συλλόγου μας στην συναρπαστική εμπειρία της Γ’ εθνικής κατηγορίας τον Αρχηγό μας Καζάκη Ιωάννη, δηλώνουμε την επανεκκίνηση των προπονήσεων της Αναγέννησης τηρώντας στο έπακρο το υγειονομικό πρωτόκολλο…».

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Αναγέννησ... Ιωάννης Ελαααα ξεκιναμεεεεεεε δυνατααααα Facebook 3G Πάμε ομάδα μουυυυυ 1:40 μμ 43% EODY Μήνυμα Σήμερα 1:40 μμ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ ONOY ΤΟΥ ΙΟΥ SARS-COV-2 ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΣΤΙΣ 13:26 13:26ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ To ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ (NEGATIVE)"