Με Μικελτάτζε στην 22άδα αλλά επτά απουσίες αναχώρησε η Ξάνθη για την Πάτρα

Το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Ξάνθη για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Super League 2.

Μετά το τέλος των ασκήσεων επιλέχτηκε η αποστολή από το προπονητικό επιτελείο, η οποία αναχώρησε για την Αλεξανδρούπολη απ’ όπου θα πετάξει για Αθήνα κι από εκεί, θα μεταβεί οδικώς στην Πάτρα για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή.

Στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνεται ο τιμωρημένος Πάτρικ Έμπερτ, οι τραυματίες Στάθης, Παπάζογλου Θ., Δημούτσος, Βασίλεφ, Αλή και ο Γιούρι Σχρόιεν που έχασε προπονήσεις λόγω του ταξιδιού του, ενώ απουσιάζει και το όνομα του Κριστιάν Πόποβιτς που θα ακολουθήσει την τύχη του πατέρα του και σύντομα θα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ομάδα.

Για πρώτη φορά ωστόσο τίθεται στην αποστολή και στην διάθεση των Γιώργου Μαραντά, Αρθουρ Ντίλες και Λεωνίδα Μπίλη το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Γεωργιανός στράικερ Μπέκα Μικελτάτζε.

Αναλυτικά οι 22 ποδοσφαιριστές της αποστολής: Ίτσο, Κέλαβα, Παντελιάδης, Γκαρσία, Βαλμάς, Έλλιοτ, Τζούρμαν, Τσαμούρης, Παπάζογλου Τ., Πέτροβιτς, Βέρκερ, Μπριλάντε, Θυμιάνης, Τεσίγια, Τάτος, Σουλεϊμάν, Βόλτερς, Σιατραβάνης, Ντίνας, Καπνίδης, Μικελτάτζε, Μυστακίδης.