Ο Βουρδόλης υποψήφιος του Καραμπέτσου για την Θράκη στις εκλογές της ΕΟΠΕ

Ο πρώτος υποψήφιος που ανακοίνωσε ο νυν Πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γεώργιος Καραμπέτσος, προέρχεται από την Θράκη και είναι ο Θεόδωρος Βουρδόλης.

Ο Θεόδωρος Βουρδόλης είναι ο ιδρυτής και μέλος του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΣΠΕΘΡ – ΑΝΜΑΚ.

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού της Αλεξανδρούπολης είναι ο εκλεκτός του κ. Καραμπέτσου για την Θράκη, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ που έκανε τις προηγούμενες ημέρες το ThrakiSportS.

Αναλυτικά το μήνυμα του Αλεξανδρουπολίτη υποψηφίου μέσω της σελίδας της παράταξης “Πρώτα το Βόλεϊ”:

Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι,

Στην έναρξη μιας νέας τετραετίας, παρά τις δύσκολες ημέρες που περνά η χώρα και το αγαπημένο μας άθλημα, δίνεται η ευκαιρία να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και μέσα από αυτή την συγκυρία να αναδείξουμε τις δυνατότητες που έχουμε να κρατήσουμε ψηλά το αγαπημένο μας άθλημα.

Όντας πάντα ενεργός στα αθλητικά δρώμενα, είχα και έχω την χαρά να επικοινωνώ καθημερινά με δεκάδες φίλους του αθλήματος μας.

Αποφάσισα να αγωνιστώ οργανωμένα και ομαδικά για ένα καλύτερο μέλλον του βόλεϊ στην χώρα μας.

Πριν φτάσω στην τελική μου επιλογή, μελέτησα προσεκτικά προσωπικότητες, στόχους, αρχές και αξίες, και σήμερα ανακοινώνω επίσημα ότι συστρατεύομαι ως υποψήφιος στις εκλογές του Μαρτίου 2021 με την παράταξη «Πρώτα το Bόλεϊ», με επικεφαλής τον Γιώργο Καραμπέτσο.

Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους τους συνυποψηφίους μου και όλοι μαζί να συνεχίσουμε το πετυχημένο έργο της διοίκησης.