«Η Ξάνθη και οι άλλες τρεις ομάδες άλλαξαν προπονητή χωρίς να σημαίνει ότι ήταν οι υπεύθυνοι» αναφέρει ο Σούλης Παπαδόπουλος

O έμπειρος τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε, μεταξύ των άλλων και για την αλλαγή προπονητή της Ξάνθης, καθώς και για τα τελευταία τεκτενόμενα της Super League 2.

Συγκεκριμένα, σχολιάσε στην mikriliga για τις αλλαγές προπονητών των ομάδων λέγοντας: «Ο Λεβαδειακός, η Ξάνθη, η Παναχαϊκή και τα Χανιά έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους αλλά δεν ξεκίνησαν καλά και γι’ αυτό άλλαξαν και προπονητές, χωρίς να σημαίνει ωστόσο ότι ήταν εκείνοι οι υπεύθυνοι. Όμως και οι τέσσερις έχουν από τα πιο ακριβά μπάτζετ και ήταν αναμενόμενο».

Επιπλέον σχολίασε και την πορεία των υπόλοιπων ομάδων: «Ο Εργοτέλης παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, δεν τα κατάφερε στη Δράμα αλλά κι εκεί ήταν εξίσου καλοί! Πρόκειται για μια νέα ομάδα με νεαρά παιδιά, η οποία παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο.
Από κει και πέρα, νομίζω ότι ο Εργοτέλης και ο Διαγόρας ίσως πρέπει να αλλάξουν στόχους! Οι Ροδίτες μετά τα σημαντικά διπλά σε Ξάνθη και Τρίκαλα, μπορούν να σταθεροποιηθούν εξάδα (σ.σ δεν ήταν διπλό η νίκη τους πάντως επί της Ξάνθης).
Όσο για τα Τρίκαλα, δικαιωνόμαστε σε όσα είχαμε πει… Ότι ναι μεν είναι καλή ομάδα όμως δε θα αντέξει την πίεση».

Ακόμα, πρόσθεσε: «Καραϊσκάκης και ΟΦΙ θα παλέψουν για την κατηγορία. Ο Απόλλων Λάρισας, είχαμε αναφέρει, πως απαρτίζεται από έμπειρους παίκτες, η ομάδα έχει βαριά φανέλα. Δεν θα είναι από τις ομάδες που θα κινδυνεύσουν. Ίσως παλέψει για εξάδα, θα γίνει μεγάλη μάχη στο β’ γύρο. Τα παιχνίδια είναι λίγα, όσοι έχουν μεγάλα ρόστερ και λιγότερες απώλειες, θα φτάσουν στο στόχο. Τα Χανιά και η Παναχαϊκή αν δεν προσέξουν ίσως βρεθούν εκτός εξάδας…»