Προτάθηκε το δίδυμο Ελευθερόπουλου και Βενετίδη για την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης

Στα πολλά ονόματα που έχουν ακουστεί από την Δευτέρα για την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης, τις τελευταίες ώρες από αθηναϊκό μέσο ενημέρωσης παρουσιάστηκε και το δίδυμο των Δημήτρη Ελευθερόπουλου και Στέλιου Βενετίδη.

Οι δυο τους, που προ πενταετίας είχαν βρεθεί και στην τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού ενώ στην αρχή της φετινής σεζον ξεκίνησαν στον πάγκο της Παναχαϊκής αλλά αποχώρησαν πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα (για να τους διαδεχθεί ο Νίκος Παπαδόπουλος που αποχώρησε στις αρχές της εβδομάδας).

Ο Στέλιος Βενετίδης υπενθυμίζεται ότι από το 1996 ως και το 1999 αγωνίστηκε με την φανέλα της Ξάνθης καταγράφοντας 118 συμμετοχές και δυο γκολ, προερχόμενος από τον Ορέστη Ορεστιάδας και πριν μετακομίσει αρχικά στον ΠΑΟΚ, μετά τον Ολυμπιακό και τελικά κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΛ.

«Το δίδυμο Ελευθερόπουλος-Βενετίδης φέρεται να έχει προταθεί στους Ακρίτες» αναφερει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα liganews σε δημοσίευμα της Πέμπτης, παρουσιάζοντας και ορισμένα άλλα ονόματα που κάνουν παρέλαση, επισημαίνοντας ότι «με κάποιους ήρθαν σε επαφή οι διοικούντες της Ξάνθης και με κάποιους όχι».

Το δημοσίευμα υποστηρίζει αρχικά ότι «αρκετά ονόματα παίζουν για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης μετά το διαζύγιο με τον Τόνι Πόποβιτς, με πρώτο τον Μάκη Χάβο».

Από εκεί και πέρα προσθέτει: «Μερικές από τις περιπτώσεις που ήρθαν στο προσκήνιο είναι ο Μπάμπης Τεννές (πολύπειρος τεχνικός, με αρκετές ανόδους από την Β’ στην Α’ Εθνική), ο Περικλής Αμανατίδης (έμπειρος προπονητής, με πολλές επιτυχίες και 10 ανόδους στο παλμαρέ του), ο Λεωνίδας Βόκολος (έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες, όμως δεν έχει κάποια διάκριση μέχρι στιγμής) αλλά και το δίδυμο Ελευθερόπουλος-Βενετίδης, που φέρεται να έχει προταθεί στους Ακρίτες».