Οι 130 ημέρες του Ελευθερόπουλου και οι 126 του Παπαδόπουλου στην Πάτρα πριν την Ξάνθη

Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Νίκος Παπαδόπουλος, δυο προπονητες με παρελθόν στην Θράκη, κάθισαν σχεδόν τον ίδιο χρόνο στον πάγκο της Παναχαϊκής, με τον τελευταίο να παίρνει διαζύγιο πριν την αναμέτρηση με την Ξάνθη. 

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, πρώην κόουτς του Πανθρακικου, κάθισε στον πάγκο της Πατρινής ομάδας 130 ημέρες και ο Νίκος Παπαδόπουλος, πρώην της Ξάνθης. ήταν στην άκρη του πάγκου 126 ημέρες. 

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοινώθηκε στις 12 Ιουνίου 2020 και λύθηκε η συνεργασία του με την Πατρινή ομάδα στις 19 Οκτωβρίου.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέλαβε δυο ημέρες μετά το τέλος του πρώην προπονητή  καθώς πήρε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στις 21 Οκτωβρίου και την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε και επίσημα τα διαζύγιο των  δυο πλευρών. 

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έφυγε μετά την ήττα σε φιλικό παιχνίδι από την Καλαμάτα ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά την ήττα στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη.   

Πλέον, ο Χρήστος Παρασκευόπουλος είναι ο τρίτος προπονητής που αναλαμβάνει φέτος την τεχνική ηγεσία με βοηθό τον Αλέξη Σπηλιόπουλο που ήταν στο τιμ του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και επανέρχεται με απόφαση του Γιώργου Μπάρλου.