Με εννέα απουσίες συν αυτή του προπονητή συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΟΞ για την Πάτρα

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΟ Ξάνθη για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της SL2 με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ξάνθη που εκδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης κάνει λόγο για εννέα ουσιαστικά απόντες ή αμφίβολους για το ματς της Κυριακής με την Παναχαϊκή ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή νύξη για τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή.

Στην σχετική ενημέρωση μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ασκήσεις τακτικής περιλάμβανε το πρόγραμμα, τόσο στο επιθετικό, όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι με το τεχνικό επιτελείο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πάτρικ Έμπερτ που είναι τιμωρημένος λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας, αλλά και του Ράντοσλαβ Βασίλεφ που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Θανάσης Παπάζογλου, Τάσος Παπάζογλου, Γιάννης Μυστακίδης, Ελίνι Δημούτσος και Αλή Ερτορούλ που είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση της Κυριακής, ενώ απουσίασε από την προπόνηση ο Γιούρι Σχρόιεν δικαιολογημένα, αφού για προσωπικούς λόγους πήρε άδεια και πήγε στην Ολλανδία.

Τέλος, ο Γιάννης Στάθης υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση καθαρισμού στην ποδοκνημική και θα φανεί τις επόμενες μέρες το ακριβές διάστημα απουσίας του. Στα θετικά νέα της ομάδας, η έκδοση του δελτίου του Μπέκα Μικελτάτζε, με τον διεθνή Γεωργιανό επιθετικό να τίθεται στις διαθέσιμες επιλογές».