Γ’ Εθνική: Πρόταση να ακυρωθούν τα μέχρι στιγμής ματς και να συντμηθούν οι όμιλοι

Στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου και αναφέρθηκε με ποια κριτήρια θα μπορέσει να ξανά αρχίσει το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η προσωπική του πρόταση είναι ουσιαστικά να ακυρωθούν τα αποτελέσματα των αγώνων του περασμένου Οκτωβρίου και να γίνει νέος διαχωρισμός των ομίλων, με δεδομένο ότι κάποιες ομάδες θα αποχωρήσουν.

Είναι η πρώτη φορά που μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ κάνει λόγο για αλλαγή των ομίλων, όπως τους ξέραμε από την αρχή της σεζόν. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έγινε μία μεγάλη προεργασία για να ξεκινήσουν όλα τα Πρωταθλήματα. Αύριο πρέπει να ανοίξουν και τα παιδικά Πρωταθλήματα γιατί είναι άδικο να βλέπουμε 30 παιδιά κλεισμένα σε μια αίθουσα σχολείου και να μην μπορούν να παίζουν σε ανοιχτά γήπεδα.
Είμαστε σε συζητήσεις με τις Περιφέρειες και τους Δήμους ώστε να καλύψουν το κόστος από τα έξοδα των rapid tests ώστε να βοηθηθούν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής. Όσες ομάδες δεν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην κατηγορία, απλώς θα υποβιβάζονται, ούτε πρόστιμο θα τους επιβάλλεται, ούτε αφαίρεση βαθμών.
Αν κατέβουν όλες οι ομάδες, να γίνει ο πρώτος γύρος γιατί έτσι θα διευκολύνουμε τις ομάδες και θα μπορεί η διαιτησία να είναι από έναν Νομό κι έτσι θα πετύχουμε να μειώσουμε το κόστος της διαιτησίας.
Η άλλη εκδοχή είναι να συνεχιστεί όπως είναι άλλα είναι απίθανο για να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα.
Για μένα πρέπει να γίνουν καινούργιοι όμιλοι γιατί είναι το πιο δίκαιο για όλους.
Είναι κάποιες σκέψεις που μένει να δούμε ποια θα υλοποιήσουμε για το συμφέρον όλων.
Εμένα η πρότασή μου είναι να στείλουμε μια επιστολή σε όλες τις ομάδες για τη σκέψη μας να γίνουν οκτώ όμιλοι και αν επικρατήσει αυτή η άποψη, τη Δευτέρα να κάνουμε τους ομίλους για να προχωρήσουμε.
Απ΄ ότι φαίνεται η Γ΄ Εθνική θα ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου και ο στόχος είναι να τελειώσει μέχρι τέλος Ιουνίου. Θα περιορίσουμε και τα μπαράζ γιατί του χρόνου θα έχουμε δυο επαγγελματικές κατηγορίες.
Αν ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα δεν μπορείς να κάνεις μετά την τροποποίηση. Σε δυο προσκλήσεις δεν ήρθε ο υφυπουργός για να συζητήσουμε το θέμα των εκλογών της ΕΠΟ, αλλά και το θέμα με το μητρώο των ομάδων. Η Λίγκα δεν έχει κανέναν λόγο να παρέμβει αυτό.
Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να ξεκινήσουν τα παιδικά που δεν χρειάζονται και rapid tests. Μόλις βγάλουμε άκρη με την Γ΄ Εθνική, θα ασχοληθούμε και με τα τοπικά Πρωταθλήματα».

Материалы по теме:

Δεκτή η εγγραφή της ΑΕ Διδυμοτείχου στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ
Δεκτή έγινε η εγγραφή της Αθλητικής Ενωσης Διδυμοτείχου στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Συνολικά 300 ομάδες, μέλη της ΕΠΟ, έχουν εγγραφεί μέχρι ...
Super League: Ανατροπή και… έκδοση εισιτηρίων από την ΠΑΕ Ξάνθη ακόμα και για Παναθηναϊκούς
  Σε στροφή 180 μοιρών προχώρησε η ΠΑΕ Ξάνθη που αποφάσισε μετά τις αντιδράσεις και αφού έγινε πανελλαδικά πρώτο θέμα την Πέμπτη η απόφασή της ...
ΕΠΣ Έβρου: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου της Α’ κατηγορίας
Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας -  Με τους αγώνες της τρίτης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου της Α’ κατηγορία της ΕΠΣ ...
Με προξενιό Παπαδημητρίου στον προθάλαμο της ΑΕΚ ως «αντιΧιμένεθ» ο Μίλαν Ράσταβατς
Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ανέλαβε πόστο στις ακαδημίες της ΑΕΚ. Αλλά ο τίτλος, φαίνεται ότι δεν ιδιαίτερη σχέση με τις πραγματικές αρμοδιότητες του πρώην κουμανταδόρου της Ξάνθης. Διότι η ...
Όσα δήλωσε ο Εμάνουελ Ρόκα μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την Κέρκυρα
Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής - Εμφανώς χαρούμενος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Πανθρακικού Εμάνουελ Ρόκα, ο οποίος έκανε λόγο για ...