Τα συλλυπητήρια μηνύματα της ΕΠΣ και των σωματείων της Ξάνθης για τον χαμό του Παναγιώτη Συρόπουλου

Σοκ και μεγάλη θλίψη προκάλεσε στην αθλητική και μη κοινωνία της Ξάνθης ο απροσδόκητος χαμός του εκ των κορυφαίων αθλητικογράφων της πόλης και βραβευμένο από τον ΠΣΑΤ Παναγιώτη Συρόπουλου.

Εκτός της ΠΑΕ Ξάνθη, που γνωστοποίησε τη θλιβερή είδηση μέσω της συλλυπητήριας ανακοίνωσή της, η ΕΠΣ Ξάνθης αλλά και τα ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής ανήρτησαν συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του γνωστού αθλητικογράφου.

ΕΠΣ Ξάνθης: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Παναγιώτη Συρόπουλου, που έφυγε πρόωρα από την ζωή.»

Αναγέννηση Θαλασσιάς: «Σύσσωμη η Αναγέννηση Θαλασσιας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Συροπουλου Παναγιώτη για την απώλεια του. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

Ορφέας Ξάνθης: «Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει αγαπημένε μας Παναγιώτη»

Βασίλισσα της Θράκης: «Η γυναικεία ποδόσφαιρικη ομάδα Βασίλισσα της Θράκης εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Συροπουλου Παναγιώτη αλλά και σε όλη την αθλητική οικογένεια για την απώλεια του.»

Ασπίδα Ξάνθης: «Το ΔΣ του ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ εκφράζει τη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του αθλητικογράφου, Παναγιώτη Συρόπουλου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!!»