Συγκλονίζει ο Σταύρος Συρόπουλος: «Όχι ρε μπαμπά μου… Ήσουν, είσαι και θα είσαι ο ήρωάς μου»

Η απώλεια του Παναγιώτη Συρόπουλου αφήνει ορφανό τον 21 ετών Σταύρο, για τον οποίο καμάρωνε πάντα. Και θα συνεχίσει να τον καμαρώνει από ψηλά.

Ο Σταύρος γιόρταζε το όνομά του την ημέρα που ο Παναγιώτης είχε γενέθλια. Κάθε χρόνο γιόρταζαν μαζί, με εξαίρεση την προηγούμενη που λόγω της παρουσίας του γιου του στην Κύπρο για τις σπουδές του, ο Παναγιώτης είχε σπεύσει να ανεβάσει αυτήν την φωτογραφία τους, μαζί με τις ευχές του. Δεν πρόλαβε να τον δει να παίρνει το πτυχίο του, αλλά είναι σίγουρο ότι θα τον καμαρώνει από ψηλά με την πρόοδό του.

Ο Σταύρος Συρόπουλος έγραψε στο facebook:

Όχι ρε μπαμπά μου όχι… Είχαμε τόσα μα τόσα να κάνουμε ακόμα μαζί αλλά δεν προλάβαμε.. Ήσουν υπέροχος πατέρας και πάντα έκανες τα αδύνατα δυνατά για να μου προσφέρεις το καλύτερο. Σε αποχαιρετώ σήμερα γλυκέ μου μπαμπά με δάκρυα στα μάτια και με ένα μεγάλο γιατί..γιατί τώρα; Γιατί τόσο νωρίς ; Εύχομαι να σε κάνω περήφανο από εκεί ψηλά και να με καμαρώνεις όπως έκανες και τόσο καιρό που ήσουν κοντά μου.Ήσουν είσαι και θα είσαι ο ήρωας μου. Καλό παράδεισο πατέρα μου..