«Προπονήσεις από το τέλος του μήνα στα τοπικά, η ΠΑΜΠ-Θ αναλαμβάνει τα τεστ» αποκαλύπτει ο Χατζησαρόγλου

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας Γιώργος Χατζησαρόγλου και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ μιλώντας στο dramasport για τα τοπικά πρωταθλήματα ουσιαστικά, κόντρα στην γενικευμένη αίσθηση, προανήγγειλε επανέναρξη.

Μάλιστα το οριοθέτησε για τις προπονήσεις στο τέλος του μήνα, ενώ ένα διευκρίνισε ότι θα χρειαστούν αλλαγές στις προκηρύξεις. Αποκάλυψε ακόμα ότι η περιφέρεια θέλει να αναλάβει τα rapid tests, όπου ως περιφέρεια μάλλον θα πρέπει να εννοήσουμε την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπου ανήκει και η Δράμα.

Αναλυτικά ανέφερε: «Υπάρχει διάθεση και θέληση να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις στα τοπικά Πρωταθλήματα στο τέλος του μήνα. Θα πρέπει να γίνει τροποποίηση του νόμου κάτι που θα συζητήσουμε και στην εκτελεστική επιτροπή ώστε να μπορούμε να κάνουμε αλλαγή της προκήρυξης όπως και πέρσι. Οι αγωνιστικές είναι πολλές, η χρονιά έχει μικρύνει και θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές. Η ΓΓΑ και η επιτροπή λοιμωξιολόγων θέλουν να ξεκινήσει ο αθλητισμός. Πάμε αρκετά καλά τον τελευταίο καιρό όσον αφορά τον κορωνοιό ώστε να πετύχουμε επιστροφή στην κανονικότητα ενώ θα υπάρχουν διευκολύνσεις και από την περιφέρεια που θέλει να αναλάβει τα ράπιντ τεστ».