Επίσημο το διαζύγιο Παναχαϊκής με Παπαδόπουλο, φέρονται να τον διεκδικούν και τα Χανιά εκτός από Ξάνθη

Ο άλλοτε τεχνικός της Ξάνθης Νίκος Παπαδόπουλος έλυσε και επίσημα την συνεργασία του με την Παναχαϊκή λίγο πριν το ματς με την Ξάνθη.

Ο 49 χρόνος προπονητής φέρεται πως πήρε διαζύγιο κοινή συναίνεση με την Παναχαϊκή και όπως γράφτηκε την Δευτέρα είναι στην short list για την Ξανθη, ωστόσο δημοσίευμα του prismasport από την Κρήτη αναφέρει ότι ο πρώην κόουτς του ΟΦΗ είναι φαβορί να καθίσει ξανά σε πάγκο Κρητικής ομάδας, αυτή τη φορά στα Χανιά, αφού πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Πάντως η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή εκδόθηκε το πρωί της Τρίτης, δυο ημέρες μετά τα σχετικά δημοσιεύματα και αναφέρεται με πολύ θετικά λόγια στο έργο του πρώην πλέον κόουτς της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 και ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος λύουν σήμερα, 23/2/2021 την επαγγελματική τους συνεργασία κοινή συναίνεση. Η διοίκηση και προσωπικά ο Πρόεδρος της ομάδας ευχαριστεί τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο αλλά και εξαίρετο άνθρωπο για όσα πρόσφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας. Εις το επανιδείν».