Volley League: Άλωσε το “Παλατάκι” ο Παναθηναϊκός! Από τους καλύτερους για τον ΠΑΟΚ ο Κουμεντάκης

Παρα την σημαντική εμφάνιση του Ραφαήλ Κουμεντάκη για τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια τρομερή νίκη με ανατροπή.

Οι πράσινοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 1-0 (20-25), παίζοντας εξαιρετικά με τον “Δικέφαλο” να κάνει αρκετά λάθη. Ο ΠΑΟΚ στα επόμενα δύο σετ βρήκε άμεση και εύκολη αντίδραση, με την πολύτιμη συμβολή του Ραφαήλ Κουμεντάκη έκανε αρχικά το 1-1 με 25-21 και το 2-1 με 25-16, δείχνοντας ότι μπορεί να τελειώσει την αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός, του Βασίλη Μούχλια, ο οποίος μπήκε για υποδοχή και άμυνα κυριώς, κατάφερε να αντιδράσει και να φέρει στα ίσια την αναμέτρηση κάνοντας το 2-2 (18-25), με αποτέλεσμα να στείλει την αναμέτρηση στο 5ο σετ.

Στην “ρώσικη ρουλέτα” ο Παναθηναϊκός με εξαιρετικό σερβίς και μπλοκ δεν άφησε επιλογές στον ΠΑΟΚ, κερδίζοντας με 2-3 (7-15), φεύγοντας με ενά σημαντικό δίποντο για την συνέχεια και βυθίζοντας περισσότερο τον ΠΑΟΚ, του Εβρίτη προπονητή, Κώστα Δεληκώστα, για την διεκδίκηση του τίτλου.

Για τον ΠΑΟΚ, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους (11/28 επ., 2 άσσοι, 62% υπ. – 46% άριστες), όντας ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας ενώ ο Βασίλης Μούχλιας για τον Παναθηναϊκό τελείωσε με 64& υποδοχή και 27% άριστες.