Μια 11άδα tips για τον αγώνα του ΑΟ Ξάνθη με τον ΟΦ Ιεράπετρας στα Πηγάδια (14:45, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League 2 με τον ΑΟ Ξάνθη να φιλοξενεί το μεσημέρι της Κυριακής στα Πηγάδια τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Όπως συμβαίνει πριν από κάθε επίσημο αγώνα, το ThrakiSportS σας μεταφέρει 11 ενδιαφέροντα tips για να είστε διαβασμένοι για την παρακολούθηση της αναμέτρησης.

1. Η Ξάνθη προέρχεται από την ήττα στην Ρόδο από τον Διαγόρα που ήταν και η δεύτερη της εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Ο μέχρι στιγμής απολογισμός του ΑΟΞ εντός έδρας είναι δύο νίκες και μια ισοπαλία. Έχει και ένα ματς λιγότερο από τον ΟΦΙ αυτό με την Δόξα Δράμας.

2. Ο ΟΦ Ιεράπετρας ταξιδεύει στην Ξάνθη προερχόμενος από την εντός έδρας ήττα στο Κρητικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη την περασμένη Τετάρτη. Βρίσκεται στην τελευταία θέση έχοντας τρεις ισοπαλίες, έξι ήττες και αναζητάει την πρώτη του νίκη.

3. Λαϊκά δικαστήρια ξεκίνησαν από τους οπαδούς στην Ξάνθη μετά και την ήττα από τον Διαγόρα με αποδέκτες τόσο τον προπονητή Τόνι Πόποβιτς και τους ποδοσφαιριστές όσο και τον μεγαλομέτοχο Μπιλ Πάπας (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ). Βέβαια ο Αυστραλός τερματοφύλακας Πολ Ίτσο δείχνει να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον συμπατριώτη προπονητή του (δείτε τα όσα είπε με ένα κλικ ΕΔΩ).

4. Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει του αγώνα με τον ΟΦ Ιεράπετρας από την οποία αίσθηση προκαλεί η απουσία για πρώτη φορά του Γιάννη Στάθη. Επίσης εκτός έμειναν οι Κώστας Τσαμούρης και Θανάσης Παπάζογλου καθώς και οι τραυματίες Μπέντο και Δημούτσος αλλά και ο νεαρός Οκάν Σουλειμάν. Δείτε την 20μελή αποστολή του Τόνι Πόποβιτς με ένα κλικ ΕΔΩ.

5. Η Ξάνθη απέκτησε 23χρονο διεθνή Γεωργιανό επιθετικό Μπέκα Μικελτάντζε τον οποίο και ανακοίνωσε επίσημα την Παρασκευή 19/2 αφού μια μέρα πριν είχε περάσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ. Ωστοσο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Κυριακάτικου παιχνιδιού.

6. Με τον Ξανθιώτη Οκάν Χατζητέρζογλου που πρόσφατα μεταγράφηκε και τον Εβρίτη Στράτο Χιντζίδη στην 21μελής αποστολή ταξίδεψε την Παρασκευή ο ΟΦ Ιεράπετρας του Τίμου Καβακά. Διανυκτερεύει στην Ξάνθη και πραγματοποίησε προπόνηση το πρωί του Σαββάτου. Δείτε την αποστολή με ένα κλικ ΕΔΩ.

7. Συνολικά ένας προπονητής έχει καθίσει στον πάγκο και των δύο ομάδων, όπως και παίκτες έχουν φορέσει τόσο την φανέλα της Ξάνθης όσο και αυτήν του ΟΦ Ιεράπετρας. Θυμηθείτε τα ονόματά τους με ένα κλικ ΕΔΩ. Υπάρχουν ωστόσο και αρκετοί που έχουν φορέσει φανέλες άλλων ομάδων της Θράκης και πέρασαν από την Ιεράπετρα. Λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

8. Δεν υπάρχει προϊστορία ανάμεσα στις δυο ομάδες.

9. Απόλυτο φαβορί στην αναμέτρηση είναι η Ξάνθη σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες. Ο άσσος παίζεται μόλις στο 1.25 ενώ η ισοπαλία στο 5.35 και το διπλό στο 10.00. Δείτε όλες τις στοιχηματικές αποδόσεις της NoviBet με ένα κλικ ΕΔΩ.

10. Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Γιώργος Παρχαρίδης από την Δράμα με βοηθούς τους Αναστασιάδη (Σερρών) και Κορωνά (Πειραιά) ενώ 4ος Διαιτητής ορίστηκε ο Τσιάρας (Καβάλας).

11. Η αναμέτρηση ξεκινά στις 14:45 και θα υπάρχει live μετάδοση από το ThrakiSportS και το ERTFLIX. Την ίδια ώρα διεξάγονται και άλλα δύο ντέρμπι Ιωνικός – Λεβαδειακός και ΑΟ Τρίκαλα – Διαγόρας Ρόδου, ενώ το Απόλλων Λάρισας – Χανιά αρχίζει στις 14:00. Τα άλλα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο όπου είχαμε αλλαγές στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ). Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα και οι ορισμοί των διαιτητών με ένα κλικ ΕΔΩ.