Με τρία γκολ του Εβρίτη Βαγγέλη Αραμπατζή η ΑΕΚ με επική ανατροπή στους «8» της Ευρώπης

Επική πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρώπης για την ΑΕΚ που νίκησε με 29-23 την CSM και ανέτρεψε το 28-23 του πρώτου αγώνα!

Ο Εβρίτης διεθνής εξτρέμ Βαγγέλης Αραμπατζής ήταν και σήμερα από τους παίκτες που διακρίθηκαν για την «Ένωση», ξεκινώντας ως βασικός, αγωνιζόμενος στο μεγαλύτερο διάστημα και σημείωσε 3 τέρματα.

Βέβαια, το γκολ του Χριστόδουλου Μυλωνά δευτερόλεπτα πριν το τέλος ηταν αυτό που διαμόρφωσε το 29-23 και πήρε σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του EHF European Cup.

Οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια ήταν ψυχωμένοι και αποφασισμένοι για τη μεγάλη ανατροπή και παρα το γεγονός πως δεν έχει επίσημα παιχνίδια από τον Νοέμβριο (καθώς δεν έχει ξεκινήσει το εγχώριο πρωτάθλημα), το κατάφερε και πήρε μια τεράστια πρόκριση κόντρα σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου.

Σημαντική ήταν η συνεισφορά για την μεγάλη αυτή πρόκριση και του Εβρίτη διεθνή εξτρέμ Βαγγέλη Αραμπατζή, ο οποίος ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα και ήταν αυτός μάλιστα που άνοιξε το σκορ στον αγώνα (1-0). Έπειτα, σημείωσε δύο ακόμη πολύ σημαντικά τέρματα (συγκεκριμένα το 21-17 και το 23-19).