LIVE από τα Πηγάδια για την SL2: ΑΟ Ξάνθη – ΟΦ Ιεράπετρας

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στον ΑΟ Ξάνθη και τα ΟΦ Ιεράπετρας για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για την εξέλιξη στον αγώνα ΑΟ Ξάνθη – ΟΦ Ιεράπετρας για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ωρα 13:35 Η Ξάνθη προέρχεται από την ήττα στην Ρόδο από τον Διαγόρα που ήταν και η δεύτερη της εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.

Ωρα 13:38 Ο μέχρι στιγμής απολογισμός του ΑΟΞ εντός έδρας είναι δύο νίκες και μια ισοπαλία. Έχει και ένα ματς λιγότερο από τον ΟΦΙ αυτό με την Δόξα Δράμας.

Ωρα 13:42 Ο ΟΦ Ιεράπετρας ταξιδεύει στην Ξάνθη προερχόμενος από την εντός έδρας ήττα στο Κρητικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη την περασμένη Τετάρτη.

Ωρα 13:45 Βρίσκεται στην τελευταία θέση έχοντας τρεις ισοπαλίες, έξι ήττες και αναζητάει την πρώτη του νίκη.

Ωρα 13:49 Συνεπώς σε λιγότερο απο μια ώρα θα έχουμε μια αναμέτρηση ανάμεσα στο πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθληματος και στο τελευταιο, σύμφωνα με τους μπουκ. Θυμηθείτε τις αποδόσεις με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 13:52 Ο ΑΟΞ είναι απόλυτο φαβορί και για αυτο το παιχνίδι, μολις στο 1.25 παιζεται ο άσσος της. Θυμηθειτε τις αποδοσεις με ενα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 13:56 Θυμίζουμε ότι πέρα από το ματς ΑΟΞ-ΟΦΙ διεξάγονται την ίδια ώρα διεξάγονται και δύο ντέρμπι Ιωνικός – Λεβαδειακός και ΑΟ Τρίκαλα – Διαγόρας Ρόδου.

Ωρα 13:59 Αυτην την ωρα, στις 14:00 ξεκινά το Απόλλων Λάρισας – Χανιά ενώ χθες είχαμε Εργοτελης – Παναχαϊκή 1-0 και Δόξα Δράμας – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-0.

Ωρα 14:02 Ολα δειχνουν μαλιστα οτι η ηττα απο τον Εργοτέλη οδηγεί σε διαζύγιο την ομάδα της Πάτρας με τον πρώην κοουτς του ΑΟΞ Νίκο Παπαδόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι η Παναχαϊκή είναι ο επόμενος αντίπαλος της Ξάνθης

Ωρα 14:05 Βγηκαν για προθέρμανση οι φιλοξενούμενοι και τωρα βγαινουν και οι παίκτες της Ξάνθης, 40 λεπτά πριν την εναρξη του αγωνα και ενω μολις μας ηρθαν οι συνθέσεις

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ωρα 14:09 Από μια πρώτη αναγνωση η ειδηση ειναι οτι παει σε ενα επιθετικο ρισκο ο Πόποβιτς με την συνυπαρξη Τάτου και Εμπερτ και την απουσια ενος καθαροαιμου κόφτη.

Ωρα 14:13 Από την άλλη πλευρά, βασικος ξεκινά για τους φιλοξενούμενους ο ξανθιώτης Οκάν Χατζητερζογλου αλλά και ο Εβρίτης Στράτος Χιντζίδης.

Ωρα 14:17 Συνολικά ένας προπονητής έχει καθίσει στον πάγκο και των δύο ομάδων, όπως και δύο ειναι οι παίκτες έχουν φορέσει τόσο την φανέλα της Ξάνθης όσο και αυτήν του ΟΦ Ιεράπετρας. Θυμηθείτε τα ονόματά τους με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:20 Υπάρχουν ωστόσο και αρκετοί που έχουν φορέσει φανέλες άλλων ομάδων της Θράκης και πέρασαν από την Ιεράπετρα. Λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:24 Ιδανικός καιρός για ποδόσφαιρο, πολύ καλή η μέρα σήμερα στα Πηγάδια, κρίμα μόνο που λόγω Covid πάλι έχουμε ελάχιστοι την δυνατότητα να είμαστε στο γήπεδο

Ωρα 14:28 Συνεχιζεται η προθερμανση από τις δυο ομάδες με Dropckins Murphys και Motorhead. Rose Tattoo και Heroes, τρελες ροκιες από τον dj.

Ωρα 14:31 Ημίωρο στο γήπεδο της Φιλιππούπολης στη Λάρισα, πάντα στο 0-0 ο τοπικός Απόλλωνας και τα Χανιά.

Ωρα 14:33 Τωρα επιστρεφει στα αποδυτηρια η Ξάνθη και ακολουθεί η ομάδα του ΟΦΙ καθώς πλησιάζουμε πρς την έναρξη

Ωρα 14:36 Μόλις έφτασε στο γήπεδο και πήρε θέση στα επίσημα ο πρώην πρόεδρος και διευθυνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αρης Πιαλόγλου

Ωρα 14:38 Θυμιζουμε ότι δεν υπάρχει προϊστορία ανάμεσα στις δυο ομάδες που ιδρύθηκαν με δυο χρόνια διαφορά, ο ΑΟΞ το 1967 και ο ΟΦΙ το 1970

Ωρα 14:41 Μπαίνουν πρώτα οι παίκτες του ΑΟΞ υπό τον υμνο της ομάδας και ακολουθουν αυτοί της ομάδας της Κρήτης

Ωρα 14:43 Περιμένουμε και την είσοδο του διαιτητή Γιώργου Παρχαρίδη από την Δράμα με τους βοηθούς του Αναστασιάδη (Σερρών) και Κορωνά (Πειραιά) ενώ 4ος ορίστηκε ο Τσιάρας (Καβάλας).

14:44 Ο Γιώτης Παναγιώτου κάνει νόημα στον Τάσο Παπάζογλου να διαλέξει την κατάλληλη εστία για να μην είναι ο τερμαστοφύλακας κόντρα στον ήλιο.

1′ Σέντρα στο παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους.

3′ Mε μια πρώτη ματιά, ο Τάτος παίζει καθαρό 10ρι και ο Έμπερτ είναι λίγο πιο πίσω με τον Μπριλάντε.

4′ Ένα μικρό πρόβλημα με τον Τάσο Παπάζογλου, δέχεται τις πρώτες βοήθειες. Για λίγο με 10 η Ξάνθη.

5′ Συνεχίζει ο Παπάζολγου, αλλά σηκώθηκε ο Τζούρμαν για ζέσταμα καλού κακού.

6′ Πρώτη κάρτα για τους φιλοξενούμενους για επικύνδυνο μαρκάρισμα στον Σιατραβάνη.

7′ Τελικά ο Τάσος Παπάζογλου δεν μπορεί να συνεχίσει. Αποχωρεί απογοητευμένος και την θέση του παίρνει ο Τζούρμαν.

8′ Ημίχρονο στην Λάρισα. Απόλλων Λάρισας – Χανιά 0-0. Έχει ανοίξει το σκορ ο Διαγόρας στα Τρίκαλα με τον Σμυρλή. Τρίκαλα – Διαγόρας Ρόδου 0-1.

10′ Χωρίς ρυθμό το πρώτο δεκάλεπτο.

12′ Έντονες παρατηρήσεις από τον Τίμο Καβακά για τις κινήσεις των παιχτών του. Αρκετά πιο ήσυχος ο Πόποβιτς.

15′ Στα άλλα παιχνίδια Ιωνικός – Λεβαδειακός 0-0 (15′), Απόλλων Λάρισας – Χανιά 0-0 (48′) και Τρίκαλα – Διαγόρας 0-1 (16′).

20′ Συμπληρώθηκε το πρώτο εικοσάλεπτο, πάντα στο 0-0.

22′ Για λίγο με 10 ο ΟΦΙ, δέχεται τις πρώτες βοήθειες ο Δαμιανός Γκίνη.

24′ Γκοοοολλλλ για την Ξάνθη με τον Σάββα Σιατραβάνη. Η ομάδα του ΑΟΞ εκμεταλλεύτηκε τον παίχτη παραπάνω και πίεσε την αντίπαλη περιοχή. Ο Πέτροβιτς έκανε την σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Καπνίδης έκανε το γύρισμα και ο Σιατραβάνης πλάσαρε από κοντά και άνοιξε το σκορ. ΑΟ Ξάνθη – ΟΦ Ιεράπετρας 1-0.

25′ Αναγκαστική αλλαγή και για τον ΟΦΙ αφού ο Γκίνη δεν μπορεί να συνεχίσει. Την θέση του παίρνει ο Πριονάς.

28′ Ανοίγει το σκορ ο Ιωνικός κόντρα στον Λεβαδειακό με τον συνήθη ύποπτο Ματίας Κάστρο. Ιωνικός – Λεβαδειακός 1-0.

30′ Ανοίγει το σκορ και ο Απόλλωνας Λάρισας κόντρα στα Χανιά στο 62′ με τον Ομπράντοβιτς. Απόλλων Λάρισας – Χανιά 1-0.

32′ Ο ΟΦΙ προσπαθεί να επιτεθεί αποκελιστικά από αριστερά, δηλαδή από την μεριά του Πέτροβιτς. Δεν έχει απειλήσει ουσιαστικά ακόμα.

35′ Παραμένει το 1-0 στα Πηγάδια, χωρίς τις μεγάλες φάσεις στις δύο εστίες.

39′ Πέναλτυ για τον ΟΦ Ιεράπετρας. Υπήρξε ανατροπή στην μεγάλη περιοχή και ο διατητής έδειξε την άσπρη βούλα.

40′ Γκολ για τον ΟΦ Ιεράπετρας. Ο Βογιατζής εκτέλεσε στην αριστερή γωνία του Ίτσο, ο οποίος σε αντίθεση με τα Τρίκαλα έπεσε από την άλλη πλευρά. ΑΟ Ξάνθη – ΟΦ Ιεράπετρας 1-1.

43′ Η Ξάνθη προσπαθεί να δημιουργήσει, με τον ΟΦΙ να αμύνεται αποτελεσματικά.

45′ Δύο λεπτά έξτρα χρόνος.

45+2′ Τέλος ημιχρόνου. Η Ξάνθη προηγήθηκε με τον Σιατραβάνη στο 24′, με τον ΟΦΙ να απαντάει με εύστοχη εκτέλεση πένα΄τι στο 40‘ ΑΟ Ξάνθη – ΟΦ Ιεράπετρας 1-1.

15:40 Στα άλλα αποτελέσματα: Ιωνικός – Λεβαδειακός 1-0 (ημίχρονο), Τρίκαλα – Διαγόρας Ρόδου 0-1 (ημίχρονο) και Απόλλων Λάρισας – Χανιά 1-0 (86′).

15:49 Επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο πρώτα οι φιλοξενούμενοι και μετά οι της Ξάνθης. Όλα έτοιμα για την σέντρα.

46′ Σέντρα στο β’ μέρος για την Ξάνθη με τον Καπνίδη. Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

47′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΟΞ με τον Σόιγεν, που πέρασε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε από πλάγια θέση, με τον αμυντικό να απομακρύνει με το σώμα πάνω στην γραμμή.

48′ Μπήκε αποφασισμένος και πολύ επιθετικά ο ΑΟΞ.

50′ Τέλος παιχνιδιού στην Λάρισα. Τελικό αποτέλεσμα: Απόλλων Λάρισας – Χανιά 1-0.

52′ Έχει σηκώσει όλο τον πάγκο για ζέσταμα ο Πόποβιτς. Υπενθυμίζουμε πως ήδη έχει αντικατασταθεί ο Τάσος Παπάζογλου από τον τζούρμαν στα πρώτα λεπτά λόγω ενοχλήσεων.

55′ Ο ΟΦΙ βγήκε στην αντεπίθεση με προϋποθέσεις από δεξιά, αλλά ο Γκίνη έβγαλε την μπάλα σε πλάγιο αφού έχει μείνει κάτω ο Βέρκερ. Χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο.

58′ Η ομάδα της Ιεράπετρας έχει πάρει την πρωτοβουλία στα τελευταία λεπτά.

60′ Συμπληρώθηκε μια ώρα αγώνα, παραμένει το 1-1.

63′ Χωρίς ρυθμό η Ξάνθη, παιχνίδι μονομαχιών και κέντρου. Φαίνεται ότι δεν έχει πολλές δυνάμεις, αλλά υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα.

64′ Δέυτερη αλλαγή για τον ΟΦΙ. Ο Ντάλα Κόστα αφήνει την θέση του στον Τσορλίδη.

65′ Ο ΟΦ Ιεράπετρας έχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς να απειλεί. Δεν δημιουργεί ούτε η Ξάνθη όμως.

66′ Δύο αλλαγές για τον ΑΟΞ. Ο Μυστακίδης στην θέση του Καπνίδη και ο Ντίνας στην θέση του Σρόιγεν. Δεν αλλάζει η διάταξη.

68′ Ο Σιατρανάνης έρχεται αριστερά και ο Ντίνας πάει δεξιά.

70′ Ισοφαρίζει ο Λεβαδειακός τον ιωνικό με 10 παίχτες με γκολ του Νίκα. Ιωνικός – Λεβαδειακός 1-1.

72′ Τρίτη και τελευταλια αλλάγή για την Ιεράπετρα, αφού διέκοψε το ματς τρεις φορές. Ο Χιντζίδης αφήνει την θέση του στον Αρναούτογλου.

75′ Μπαίνουμε στο τελευταίο τέταρτο. Χωρίς φάσεις από τις δύο ομάδες.

77′ Ο Μυστακίδης εναλλάσεται με τον Σιατραβάνη στο αριστερό άκρο και τηνς κορυφή της επίθεσης.

79′ Κόκκινη για τον Έμπερτ. Με 10 η Ξάνθη στα τελευταία λεπτα. Ο Έμπερτ πήρε την δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου. Αυστηρό σφύριγμα.

80′ Κόρνερ του Τάτου, κεφαλιά του Βέρκερ, μπλοκάρει ο Αθανασόπουλος.

81′ Αναμένονται αρκετά λεπτά καθυστερήσεις καθώς οι φιλοξενούμενους συνεχώς πέφτουν κάτω. Πολλές διακοπές.

82′ Κίτρινμη κάρτα στον πάγκο του ΟΦΙ για διαμαρτυρίες. Δεν παίζεται ποδόσφαιρο.

83′ Σουτ για τον Μυστακίδη από πλάγια θέση, μπλοκάρει ο Αθανασόπουλος.

84′ Γκκοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλ για την Ξάνθη. Μαγικό γυριστό σουτ του Αντρέα Τάτου από τα 25 μέτρα. ΑΟ Ξάνθη – ΟΦ Ιεράπετρας 2-1

86′ Δύο αλλαγές για την Ξάνθη. Θυμιάνης και Βόλτερς στην θέση των Σιατραβάνης και Τάτου αντίστοιχα. Το περιβραχιόνιο πάει στον Θυμιάνη. Αποθέωση για Τάτο.

86′ Αποθέωση για Τάτο από όλο το γήπεδο.

89′ Τελευταία λεπτά του αγώνα, η Ξάνθη κρατάει σφιχτά το 2-1.

90+2′ Πτώση του Ντίνα μέσα στην περιοχή, δεν δίνεται τίποτα. Με την πρώτη ματιά φάνηκε για πέναλτι.

90+3′ Ένταση στο γήπεδο. Οι φίλαθλοι της Ξάνθης πετάνε μπάλες στον αγωνιστικό χώρο και ο πάγκος του ΟΦ Ιερέπετρας πετά την μπάλα στην κερκύδα. Μεγάλη ένταση.

90+5′ Τέλος παιχνιδιού. Η Ξάνθη των δέκα παιχτών δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο χάρη στην γκολάρα του Τάτου. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΟ Ξάνθη – ΟΦ Ιεράπετρας 2-1.

Η Ξάνθη απογοήτευσε για ακόμα ένα παιχνίδι, αλλά κατάφερε αν και έπαιζε με παίχτη λιγότερο να πάρει το τρίποντο της νίκης με 2-1 χάρη στο αριστούργημα του Αντρέα Τάτου. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για αρκετές αποφάσεις του κ. Παρχαρίδη. Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ…

16:45 Στα άλλα αποτελέσματα: Απόλλων Λάρισας – Χανιά 1-0, Ιωνικός – Λεβαδειακός 1-1 και Τρίκαλα – Διαγόρας 0-1.