«Δεν παίζουμε τόσο καλά όσο μπορούμε, αφιερώνουμε την νίκη στον κόσμο που μας λείπει» δήλωσε ο «χρυσός» σκόρερ Ανδρέας Τάτος

Ο Αντρέας Τάτος χάρισε με το φανταστικό του γκολ την νίκη και το σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του ΑΟΞ κόντρα στον μαχητικό ΟΦ Ιεράπετρας και παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα.

«Ήταν μια σπουδαία νίκη, πήραμε τους τρεις βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι μια πολύ δύσκολη κούρσα. Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα είτε παίζεις με τον πρώτο είτε παίζεις με τον τελευταίο. Αυτό φάνηκε σήμερα, όλες οι ομάδες παίζουν για τα αποτελέσματα.»

Επιπλέον σχολίασε την απόδοση της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, ενώ αφιέρωσε την νίκη στον κόσμο, όπως και ο Αντώνης Καπνίδης στο ματς με τα Τρίκαλα: «Πιστεύω δεν παίξαμε και δεν παίζουμε τόσο καλά όσο μπορούμε. Ίσως θέλουμε λίγο χρόνο παραπάνω για να είμαστε πιο οικογένεια και να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο. Θέλω να αφιερώσω την νίκη στον κόσμο της ομάδας ο οποίος μας λείπει και μας στηρίζει όπου και να είναι. Πιστεύω να έχουμε ανάλογη συνέχεια και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς είτε παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, είτε δεν παίζουμε, γιατί αυτό που είναι σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί για να φτάσει η ομάδα εκεί που βρισκόταν τα προηγούμενα χρόνια.»