Στη Φιλιππούπολη ο ένας από τους τέσσερις ομίλους του Ευρωβόλεϊ Γυναικών 2021 (+video)

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πετοσφαίρησης (CEV) ανακοίνωσε τις τέσσερις πόλεις που θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών 2021.

Αρχικά, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις τέσσερις πόλεις που θα διεξαχθούν οι τέσσερις όμιλοι και ανάμεσα σε αυτές είναι και το Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη) της Βόρειας Θράκης, στη Βουλγαρία.

Οι υπόλοιπες τρείς πόλεις είναι το Ζάνταρ της Κροατίας, το Κλούζ της Ρουμανίας και η πρωτεύουσα της Σερβίαςμ το Βελιγράδι, όπου θα γίνουν και τα τελικά της διοργάνωσης.

Η πραγματοποίηση ενός από τους ομίλους στην Βουλγαρία και το Πλόβντιβ ανοίγει και το δρόμο να ταξιδέψουν οι Θρακιώτες στην γείτονα χώρα έτσι ώστε να παρακολουθήσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν με επίσημη οργάνωση ταξιδιών κυρίως από τον Έβρο και το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής για παρακολούθηση τέτοιων υψηλών διοργανώσεων.

Μάλιστα, σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής Ελλάδος στα τελικά και εφόσον η κλήρωση στείλει τις “γαλανόλευκες” στον όμιλο της Βουλγαρίας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Δείτε το βίντεο με την παρουσίαση της διοργάνωσης: