Σίγουρος για την νίκη του Άρη στο «Καραϊσκάκης» ο Φρανσίσκο Χαβίτο

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού Φρανσίσκο Χαβίτο, μίλησε στο «Metropolis» της Θεσσαλονίκης για το επερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη και τόνισε πως ο Άρης είναι σε θέση να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χαβίτο έχει παίξει τόσο μετα χρώματα του Άρη, όσο και για ένα συντομότερο διάστημα με αυτά του Ολυμπιακού, αλλά φυσικά ο ίδιος έχει στην καρδιά του τον Άρη, αφού με κάθε ευκαιρία δηλώνει την αγάπη του για την ομάδα που πέτυχε και τις μεγαλύτερες διαρκίσεις στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ντέρμπι για εμάς (σ.σ. εννοεί τον Άρη). Είναι ένας αγώνας που θέλουν να παίξουν όλοι και να κερδίσουν. Βέβαια μπορεί να κερδίσει ο Άρης, αν δεν μπορεί γιατί να πάνε κάτω;. Είναι σημαντικό που έπαιξε Europa League ο Ολυμπιακός και θα υπάρχει κούραση. Θα δούμε την φυσική κατάσταση τους, Αυτό θα φανεί στον αγώνα.

Παρακολουθώ τις εξελίξεις. Δεν μπορώ να δω αγώνες, μόνο από ραδιόφωνο και εφημερίδες. Πάντα με ρωτάνε αλλά εγώ ξέρω μόνο αυτούς που βάζουν γκολ και τρώνε κάρτες. Θυμάμαι το εντός έδρας ντέρμπι που κερδίσαμε με δικό μου γκολ. Το πέτυχα εγώ γι’ αυτό το θυμάμαι. Με το κεφάλι το έβαλα. Θυμάμαι ένα ακόμη. Χάσαμε 2-3 αλλά παίξαμε πολύ καλά. Το θυμάμαι γιατί ήταν το πρώτο τέτοιο ντέρμπι που έπαιξα εγώ στο «Κλ. Βικελίδης».

Αν βλέπεις την βαθμολογία είναι μια χαρά ο Άρης. Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλα πράγματα, γιατί δεν βλέπω αγώνες. Είναι, πάντως, στην 2η θέση που είχε πολλά χρόνια να το καταφέρει».