Γ’ Εθνική: «Κάτι παραπάνω ξέρουν οι ειδικοί» το σχόλιο Κουτσογιάννη για την επανέναρξη

Η Πολιτεία έδωσε το ΟΚ ώστε οι ομάδες της Γ’ Εθνικής να επιστρέψουν ξανά στα γήπεδα, επιτρέποντάς τους τις ομαδικές προπονήσεις.

Ο προπονητής της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου Σπύρος Κουτσογιάννης εξέφραζε μέχρι πριν λίγο καιρό την αντίθεση του αναφορικά με την επανέναρξη της κατηγορίας με τις ισχύουσες συνθήκες της πανδημίας, όντας μάλιστα (μαζί με τον Απόστολο Κουτρουλό της Αναγέννησης Θαλασσιάς) εκ των προπονητών ομάδας Γ’ Εθνικής που δεν είχε υπογράψει την επιστολή προς την ΕΠΟ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος πριν περίπου ένα μήνα.

Με αφορμή την απόφαση της Πολιτείας για επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις, που δημιουργεί παράλληλα νέα δεδομένα αναφορικά και με πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος, το ThrakisportS επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας του Σιδηροχωρίου δίνοντας την απόψη του αναφορικά με την απόφαση αυτή. Λιτά, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τους ειδικούς, τονίζοντας πως για να φτάσουν στην λήψη αυτής της απόφασης γνωρίζουν σαφώς κάτι περισσότερο.

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Κουτσογιάννης τόνισε τα εξής: «Για να το επιτρέψουν οι ειδικοί κάτι παραπάνω ξέρουν»