Εμμένει στην άποψη για «παύλα» ο Κουτρουλός και εκφράζει την ανάγκη «εναλλακτικών σεναρίων»

Η Πολιτεία έδωσε το ΟΚ ώστε οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, αλλά και εκείνες της Α Εθνικής Γυναικών να επιστρέψουν ξανά στα γήπεδα, επιτρέποντάς τους τις ομαδικές προπονήσεις.

Ένα εκ των σημαντικότερων προσώπων στα αθλητικά δρώμενα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Θράκης, ο Απόστολος Κουτρουλός, είχε προ μηνών τοποθετηθεί δημόσια (μέσω ανάρτησής του στο facebook) καταθέτοντας την προσωπική του άποψη, υποστηρίζοντας πως η φετινή σεζόν θα έπρεπε να αποτελέσει ουσιαστικά μη γενόμενη για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήμα.

Έπειτα και από την επίσημη αυτή απόφαση από πλευράς Πολιτείας, το ThrakisportS επικοινώνησε με τον Απόστολο Κουτρουλό ζητώντας τις σκέψεις του αναφορικά με την απόφαση αυτή, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ότι εμμένει στην θέση την οποία είχε εκφράσει με την προ μηνών ανάρτησή του. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο «timing» που λήφθηκε αυτή η απόφαση, θεωρώντας πως ήρθε σχετικά αργά και κατά συνέπεια θα πρέπει να εξεταστούν «εναλλακτικά σενάρια» διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, εξακολουθώντας να εκφράζει αμφιβολίες αν αυτά τελικά θα ξεκινήσουν.

Χαρακτηριστικά, ο Απόστολος Κουτρουλός ανέφερε τα εξής: «Δεν αλλάζει σε κάτι η τοποθέτηση μου και προς αποφυγή παρερμηνειών εμμένω ακριβώς σ’ αυτήν. Όσον αφορά το timing νομίζω πως έγινε αργοπορημένα, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να εξεταστούν εναλλακτικά σενάρια διεξαγωγής του πρωταθλήματος, αν τελικά πραγματοποιηθεί

Ο Κουτρουλός υπενθυμίζεται ότι είναι προπονητής της Αναγέννησης Θαλασσιάς στην Γ’ Εθνική, ενωσιακός προπονητής των Μεικτών Ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης αλλά και ιθύνων νους της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Βασίλισσα της Θράκης, που φέτος θα μετείχε στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.