Super League 2: Με Οκάν και Χιντζίδη πετά το πρωί του Σαββάτου ο ΟΦ Ιεράπετρας ενόψει Ξάνθης

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία σε κρητικό έδαφος του ΟΦ Ιεράπετρας για το παιχνίδι με την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League 2, με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, τον Ξανθιώτη Οκάν Χατζητερζόγλου, να βρίσκεται στην αποστολή.

Στην αποστολή μετέχει και ο Εβρίτης Στράτος Χιντζίδης. Η αποστολή της ομάδας το πρωί του Σαββάτου θα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη, και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς για την Ξάνθη όπου θα καταλύσει ενώ έχει προγραμματιστεί και προπόνηση από το Τίμο Καβακά στα Πηγάδια.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΙ που εκδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής αναφέρει τα εξής: 

«Τελευταία προπόνηση πραγματοποίησε η ομάδα μας πριν από λίγο στην Ιεράπετρα και αύριο το πρωί στις 09:00, αναχωρεί αεροπορικός για την Θεσσαλονίκη. Από εκεί οδικός θα προσεγγίσει την Ξάνθη, κάνοντας προπόνηση το μεσημέρι στα «Πηγάδια». Αποκλείστηκαν από τον Κυριακάτικο αγώνα οι: Τσακμάκης, Καπίας, Γκεγκόλι, Παπαδάκης, Παπαδόπουλος.

Η αποστολή που ταξιδεύει στην Ξάνθη είναι: Χρ. Αθανασόπουλος, Ι. Μανουσάκης, Ι. Πριόνας, Α. Μασουέρο, Γ. Σμίλτος, Μ. Καψάλης, Εμμ. Περδίκης, Ε. Χιντζίδης, Ο. Χατζητερζόγλου, Κ. Λεμονής, Κ. Τεγούσης, Π. Αρναούτογλου, Β. Βογιατζής, Α. Φουάσης, Δ. Γκίνη, Μπαράτα, Κ. Κούστα, Γ. Αποστολίδης, Ντάλα Κόστα, Φ. Κόντσι, Κ. Χατζηπιρπιρίδης».