Νουθεσίες από το… Σίδνεϊ στους φίλους του ΑΟΞ: «Χαίρεστε με τις αποτυχίες, δεν αξίζετε μια επιτυχημένη ομάδα, να μείνει ο Πόποβιτς και να φύγουν οι πλαστικοί οπαδοί»

Μετά από το ξέσπασμα δεκάδων οπαδών του ΑΟΞ σε βάρος του κοουτς Πόποβιτς και των παικτών της Ξάνθης μετά την ήττα από τον Διαγόρα, μέσα από τα επίσημα social media της ομάδας, αίσθηση προκαλεί ένα σχόλιο που γραφτηκε μετά από όλα τα υπόλοιπα από το… Σίδνεϊ.

Κάποιος Τρόι Τζάκσον που δηλώνει ως τόπο κατοικίας τη μεγαλούπολη της Αυστραλίας (όπου βρίσκεται ως γνωστόν και η ιδιοκτησία της Ξάνθης, ήτοι ο Μπιλ Πάπας) αφού άφησε να περάσει ένα 24ωρο από την ήττα του ΑΟΞ στη Ρόδο και αφού γράφτηκαν 73 σχόλια από οπαδούς που έκραζαν κατά βάση τον Πόποβιτς αλλά όχι μόνο αυτό, εμφανίστηκε με ένα κείμενο στα αγγλικά με το οποίο ουσιαστικά κατηγορούσε τους οπαδούς ότι δεν είναι πραγματικοί οπαδοί που θέλουν το καλό της Ξάνθης.

Μάλιστα καταλήγει με το σύνθημα #popastaysxanthiplasticfansout που μεταφράζεται στα ελληνικά «να μείνει ο Πόποβοτς στην Ξάνθη και να φύγουν οι πλαστικοί οπαδοί». Ως πλαστικοί οπαδοί ορίζονται αυτοί που στην πραγματικότητα δεν ειναι γνήσιοι οπαδοί μιας ομάδας οι οποίοι βρίσκονται κοντά της στις χαρές και στις λύπες αλλά εκείνοι που εμφανίζονται μόνο στις χαρές και στις δύσκολες στιγμές το μόνο που κάνουν είναι να γκρινιάζουν χωρίς να προτείνουν πραγματικές λύσεις.

Αίσθηση προκαλεί ότι δεν υπήρξε καμία αντίδραση σε όσα έγραψε ο Τρόι Τζάκσον και την αμφισβήτηση και τις νουθεσίες που δέχτηκαν από τον εκ Σίδνεϊ χρήστη του facebook που σχολίασε στην σελίδα της Ξάνθης. Η ανάρτησή του σε ελεύθερη μετάφραση στα ελληνικά έχει ως εξής:

Ολοι εσείς είστε ένα μάτσο οπαδών που νομίζετε ότι γνωρίζετε τα πάντα αλλά στην πραγματικότητα δεν γνωρίζετε τίποτα. Για όσους από εσάς έχετε συντρόφους, τις λυπάμαι, για τους υπόλοιπους είναι καλό που δεν υποχρεώνονται να ακούνε την συνεχή γκρίνια σας. Όλοι εσείς ζείτε στο παρελθόν και όλοι έχετε πολύ κοντή μνήμη για τους λόγους που στην πραγματικότητα παλεύετε στο Super 2. Είστε άρρωστοι και η αρρώστιά σας είναι ότι υπάρχουν πάνω από 70 σχόλια όταν η ομάδα σας χάνει, αλλά όταν η ομάδα κέρδιζε τότε η απόλυτη σιωπή. Εσείς όλοι θέλετε να είστε ικανοποιημένοι από την ομάδα όταν χάνει. Πόσο ενοχλητικό είναι ότι στην πραγματικότητα είστε πιο ευτυχισμένοι όταν η ομάδα σας έχει χάσει σε σύγκριση με όταν πάει καλά ακριβώς για να αισθάνεστε εσεις δικαιωμένοι. Η ιστορία είναι ακριβώς αυτό. Η ιστορία δεν σημαίνει τίποτα για το τώρα ή το μέλλον. Οι περισσότεροι από εσάς εδώ δεν αξίζετε να έχετε μια επιτυχημένη ομάδα για να υποστηρίζετε. Είναι σαν την ελληνική οικονομία που κάθεστε και διαμαρτύρεστε για το πόσο καλή ήταν και τώρα είναι σκ@τ@ αντί να σηκώνετε τα μανίκια σας και να είστε μέρος της αλλαγής και της επιτυχίας… Είναι πιο δύσκολο να είστε υποστηρικτής όταν η ομάδα σας χάνει ενώ είναι εύκολο όταν κερδίζει. #οποποβιτςναμεινειστηνξανθηοιπλαστικοιοπαδοιναφυγουν

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.