Ένας προπονητής και δύο ποδοσφαιριστές με πέρασμα από ΑΟΞ και ΟΦ Ιεράπετρας

Την Κυριακή ο ΑΟ Ξάνθη θα υποδεχθεί τον ΟΦ Ιεράπετρας στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Super League 2.

Όπως συνηθίζει το ThrakiSportS, έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα με τον ένα προπονητή και τους δύο ποδοσφαιριστές που έπαιξαν τόσο στην Ξάνθη όσο και στον ΟΦ Ιεράπετρας.

Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι βέβαια και με χαρά να δεχτούμε τις υποδείξεις σας ώστε να συμπληρωθεί το σχετικό αφιέρωμα.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης διατηρεί σχέσεις με την Κομοτηνή καθώς σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, έπαιξε μπάλα στον Πανθρακικό ενώ ο αδελφός του έχει παντρευτεί Κομοτηναία. Στην Ξάνθη βρέθηκε το 2013 ως άμεσος συνεργάτης του τότε προπονητή της Νίκου Καραγεωργίου. Στον πάγκο του ΟΦ Ιεράπετρας πρώτη φορά πήγε την αγωνιστική περίοδο 2006-07 όπου έκατσε για 4 μήνες έχοντας ένα παιχνίδι. Ενώ δεύτερη ήταν τη φετινή περίοδο για 7 μήνες έχοντας πέντε παιχνίδια ενώ προσφάτως απολύθηκε.

Γιώργος Ποδαράς: Ο 19χρονος δεξιός αμυντικός με καταγωγή από την Χρυσούπολη ήταν μέλος της Κ17 και Κ19 της Ξάνθης, δίχως να προλάβει να παίξει στην πρώτη ομάδα. Το καλοκαίρι του 2020 βρέθηκε στον ΟΦ Ιεράπετρας για ένα εξάμηνο αλλά δεν πήρε λεπτά συμμετοχής και αποχώρησε. Τώρα βρίσκεται στην Ένωση Ερμιονίδας.

Οκάν Χατζητέρζογλου: Ο 24χρονος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟΞ την αγωνιστική περίοδο 2015-16 έπαιξε και στην πρώτη ομάδα έχοντας καταγράψει 19 συμμετοχές στα τρία χρόνια παρουσία του. Τη φετινή χρονιά βρέθηκε στον Απόλλωνα Λάρισας όπου έπαιξε μόλις 17 λεπτά σε 2 παιχνίδι. Από την ομάδα του κάμπου αποχώρησε πριν λίγες μέρες και μεταγράφηκε στον ΟΦ Ιεράπετρας όπου και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο κόντρα στην ομάδα όπου ανδρώθηκε.