Δηλώσεις Γαβριηλίδη για υπολειτουργία της ΕΠΟ και γνωριμία με Χριστοβασίλη λόγω Κομοτηνής

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, μίλησε στο Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την απορριπτική απόφαση στην προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα και τον ορισμό του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης παραδέχθηκε την υπολειτουργία της ΕΠΟ λόγω κορονοϊού για τη μη αποστολή εγγράφου στον ΠΑΣ και τόνισε πως ο Χριστοβασίλης είχε διαφορετική θέση στο Διαιτητικό Δικαστήριο από εκείνη που είχε στα μεταξύ τους τηλέφωνα.

Για την απόφαση που πάρθηκε τελικά ο Μάνος Γαβριηλίδης ανέφερε: «Αυτό που έπρεπε να κάνουμε, κάναμε. Αν βρήκαν κάποια πατήματα ή δικαιολογίες, δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Τον κ. Χριστοβασίλη τον ξέρω χρόνια γιατί έχει εργοστάσιο στην Κομοτηνή. Άλλα λέγαμε στα τηλέφωνα, άλλα είπε στο δικαστήριο. Του είπα να μας στείλει ένα έγγραφο ότι το γήπεδο είναι ΟΚ ή όχι. Κάναμε κι εμείς κάπου ένα λάθος που δεν το ζητήσαμε εγγράφως. Εκείνη την ημέρα υπήρχε κακοκαιρία και υπήρχε δυσκολία στη μετακίνηση. Υπήρχε και ένα θέμα με τον κορωνοϊό που κάποιοι δουλεύουν ή όχι στα γραφεία. Στην ΕΠΟ κάπως υπολειτουργούν όλα. Πρωταρχικός στόχος του δεν ήταν να γίνει στα Γιάννενα ή στο Αγρίνιο, αλλά να μην γίνει σήμερα το ματς».

Στο ότι δεν κατάφεραν να γίνει εγγράφως όλο αυτό για να αποφευχθεί το όλο μπέρδεμα ο κομοτηναίος παράγοντας ανέφερε: «Αυτό ακριβώς. Έγινε αυτή η κίνηση, αλλά υπήρχε μια δυσκολία. Το θέμα είναι και το άλλο. Πίστευα ότι ο κ. Χριστοβασίλης ήταν ειλικρινής στη συζήτηση μεταξύ μας. Όταν ορίστηκε για σήμερα ο αγώνας, μου είπε “1 εκ. τοις εκατό δεν θα γίνει το ματς στα Γιάννενα, έχει πάγο, ελάτε για σκι κι εσείς και οι διαιτητές”. Ξαφνικά τώρα όλα ήταν καλά».

Για τον σκοπό του Χριστοβασίλη ο Μάνος Γαβριηλίδης απάντησε: «Ήταν να πάρει αναβολή. Μετά όταν έμαθε ότι θα γίνει στο Αγρίνιο, είπε ότι το γήπεδο είναι έτοιμο. Υπήρχε το δεδικασμένο του προηγούμενου παιχνιδιού. Μου έλεγε ότι έψαχνε έδρα σε Ριζούπολη ή Χαριλάου για να παίξει το προηγούμενο ματς. Είχαμε στείλει έγγραφο τότε και δεν μας απάντησε ποτέ. Το γήπεδο τότε δεν ήταν έτοιμο».