Υποψήφιος για το ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής ο Αλεξανδρουπολίτης Νεκτάριος Κελεσίδης

Ο Νεκτάριος Κελεσίδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το Δ.Σ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, συμπορευόμενος με τον κ. Νίκο Προβιά.

Με ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Νεκτάριος Κελεσίδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το Δ.Σ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Φίλοι και φίλες με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για το Δ.Σ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, συμπορευόμενος με τον κ. Νίκο Προβιά.
Έχοντας υπηρετήσει την γυμναστική από την θέση του διοικητικού τα τελευταία 11 χρόνια θεωρώ, ότι έχω αποκτήσει την εμπειρία που μου επιτρέπει να κάνω το επόμενο βήμα και να βοηθήσω την γυμναστική από την θέση του Δ.Σ.της Ομοσπονδίας.
Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας του Νίκου Προβιά, η πορεία του στον χώρο, οι ικανότητες του, το οργανωτικό του πνεύμα και το τεχνοκρατικό σκεπτικό του, με έπεισαν να γίνω αρωγός των προσπαθειών για την ανάδειξη και εξέλιξη των αθλημάτων της γυμναστικής στην Πατρίδα μας.
Πιστεύω στο ομαδικό πνεύμα και στην συνεργασία όλων μας, για να φτάσουμε την γυμναστική ψηλά, όπως της αρμόζει. Έχουμε τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό και με τις σωστές επιλογές θα τα καταφέρουμε! Εύχομαι καλή δύναμη και δίκαιο αγώνα στους συνυποψηφίους μου. 💪✌🔝🙂❤🇬🇷🇬🇷🇬🇷
»