Βολές κατά του προέδρου του Λεύκιππου για τον ορισμό Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης την ώρα του αγώνα του ΑΟΞ

Βολές δέχεται ο πρόεδρος του Λεύκιππου Ξάνθης Ματθαίος Σαββίδης από την εφημερίδα «Μαχητής» γιατι ως προεδρεύων στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, έβαλε την συνεδρίαση της Τετάρτης στις 3.00 το μεσημέρι, την ώρα δηλαδή διεξαγωγής του αγώνα του ΑΟΞ με τον Διαγόρα στη Ρόδο.

«Απίστευτο κι όμως αληθινό. Τσέπελης-Ματθαίος Σαββίδης (που θα προεδρεύσει και πάλι λόγω της απουσίας του Γιάννη Μπούτου παρά τις αντιδράσεις στο πρόσωπό του..), μετά τη διακοπή της συνεδρίασης το βράδυ της Δευτέρας,  βάλανε την Τετάρτη 17/2 στις 3 το μεσημέρι δημοτικό συμβούλιο, την ώρα δηλαδή που η Ξάνθη στη Ρόδο αντιμετωπίζει το Διαγόρα για το πρωτάθλημα της Super League 2.!!!», γράφει σε κεντρικό της άρθρο η εφημερίδα.

«Προφανώς για να έχουν πολλούς απόντες…δημοτικούς συμβούλους και να περάσουν τις ψηφοφορίες που θέλουνε ή….από την αγάπη τους για την ομάδα της Ξάνθης!!!», προσθέτει ο Μαχητής.

Σημειώνεται οτι ήδη η αντιπολίτευση ζητάει την παραίτηση του Ματθαίου Σαββίδη απο τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού συμβούλου διότι ενώ εκλέχτηκε από αυτήν, λειτουργεί εμφανέστατα ως δημοτικός σύμβουλος της παράταξης  Τσέπελη! «Και αρνείται να παραιτηθεί παρά τις συνεχείς βολές στο πρόσωπό του για την αντιδεοντολογική λειτουργία του…», καταλήγει το άρθρο του Μαχητή.